Scantruck visade upp sin produktportfölj

Publicerad 20/11, 2018 kl. 14:28

Scantruck, som är officiell importör av Manitou teleskoplastare, Mustang minilastare samt PB Platforms saxliftar i Sverige visade upp ett brett utbud av maskiner på Entreprenad Live i Göteborg. Förutom deras populära teleskoplastare så fanns även såväl minilastare som skidsters på plats i deras monter som hade nummer 172.

Bland teleskoplastarna så sticker naturligtvis samtliga modeller upp, men somliga mer än andra. Högst när man med den runtomsvängande MRT2470. Här kan man lyfta hela 7 ton 24 meter högt. Maskinen är utvecklad för att möta de allt högre kraven från anläggningskunderna runt om i världen och är svaret till en marknad som efterfrågar mer lyftkapacitet och kompaktare, smidigare maskiner. Maskinen är såväl fyrhjulsdriven som fyrhjulsstyrd. Föraren kan själv välja mellan manuell eller automatisk transmission på maskiner som är byggd för att köras i 40 kilometer i timmen. Den kan dessutom fås i hybridutförande med en elmotor som kan användas då maskiner körs inomhus vilket kan vara en viktig fördel för maskinägaren.

På plats fanns även syskonet MLT940- 140V+ Elite som är Manitous senaste maskin i NewAg serien. Maskinen har en lyfthöjd på 9 meter och lyfter hela 4 ton. Maskinen är utrustad med bomdämpning samt hytt med panorama sikt och Easy Access som gör det lätt att ta sig in och ut i hytten.

I montern fanns även Mustang AL708 minilastare. Med en lyftkapacitet på mer än 3,5 ton och en urstark Deutzmotor på 75hk så klarar den av det mesta trots ett blygsamt yttermått. Knäckstyrning på 45 grader ger dessutom minimala skador på marken.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×