Slipnätsrondell som ger bättre arbetsmiljö och jämn slipning

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:51

Slipnätsrondellen Sianet är speciellt framtagen för oscillerande maskiner vid slipning av lack, trä, färg, gelcoat, grundfärg och glasfiber. Rondellen har hög livslängd, får minimal igensättning och avger i stort sett inget damm. Dessutom är den väldigt lätt att montera då den passar alla hålbilder.

”Den här rondellen är uppbyggd  av ett speciellt slipnät som gör att den håller tre gånger längre jämfört med pappersrondeller.  Dessutom är utsugningsförmågan 10 gånger bättre, vilket ger en bättre arbetsmiljö”, berättar Göran Nyberg, Produktchef  på Tyrolit.

Sianet ger en snabb och jämn slipning och passar de användare som håller på med möbeltillverkning, fönsterrenovering,  omlackering av dörrar och köksluckor,  billackering, pulverlackering,  båttillverkning samt företag som arbetar med formgjutning  i glasfiber.

Sianet finns i två varianter, Sianet 7900 med aluminiumoxidkorn, är den vanligaste kvaliteten för slipning av trä, färg och lack.

Sianet 7500 med keramiska korn, ger en mer aggressiv slipning och bättre livslängd. Detta är framförallt en fördel vid slipning av hårdare material. 

Slipnätet finns även både som rondell och som lösa ark för handslipning.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×