Slipp sladdar, slangar och kompressorer

Publicerad 3/5, 2018 kl. 15:08

De nya M12 FUEL™-spärrskaften är de första batteridrivna lösningarna att erbjuda effekten och storleken som krävs för att ersätta pneumatiska verktyg och har högst vridmoment av alla batteridrivna spärrskaft på marknaden.

Dessa verktyg ger vridmoment upp till 81 Nm i kombination med en extremt kompakt konstruktion som ger oöverträffad åtkomst i trånga utrymmen. Denna prestanda drivs fram av verktygets kolborstfria POWERSTATE™-motor, vilket gör dessa verktyg till världens första kolborstfria spärrskaft.

”När vi introducerade vårt batteridrivna M12™-spärrskaft 2011 fokuserade vi på att ersätta ett av världens vanligaste handverktyg med en batteridriven lösning som skulle öka våra användares produktivitet. En majoritet av alla yrkesverksamma använder dock fortfarande pneumatiska verktyg då de haft ett effektövertag mot befintliga batteridrivna lösningar”, säger Tobias Jönsson, produktchef för Norden på Milwaukee.

”M12 FUEL™-spärrskaften eliminerar denna invändning. Dessa nya spärrskaft är branschens första batteridrivna ersättare till de flesta pneumatiska lösningar. Med vridmoment upp till 81 Nm, en kompakt konstruktion och branschens första kolborstfria motor på ett spärrskaft visar detta sortiment vägen från tryckluft till batteri”.

Utan slangar, kompressorer eller sladdar ger den kolborstfria POWERSTATE™-motorn en dubbelt så lång motorlivslängd för M12 FUEL™-spärrskaften jämfört med befintlig borstteknik. Vi har investerat i ett gjutet hus och förstklassiga material i städet vilket ger en robust och slitstark lösning som tål behandlingen i verkstaden och på byggplatsen.

“Med en balanserad och ergonomisk utformning och ett av branschens mest kompakta huvuden kommer användaren att kunna nå mer begränsade utrymmen och fler tillämpningar än vad konkurrerande batteridrivna och pneumatiska verktyg kan. Ett handtag med optimerad gummikapsling tål korrosiva material och ökar komforten under användningen.”

De nya M12 FUEL™-spärrskaften är kompatibla med hela det batteridrivna M12™-systemet som nu erbjuder fler än 70 eldrivna verktyg som alla kan drivas med samma batteri och laddare.

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×