Sokkia introducerar ny Totalstation!

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:32

“Nya Sokkia IX serien är de snabbaste, lättaste, och mest kraftfulla Sokkia robotinstrumenten som har producerats. Och precis som alla andra av våra produkter, kan du anpassa den till dina behov och skapa egna arbetsflöden som passar just för er.”

UltraSonic-tekniken är drivkraften för iX-serien. Motorerna i iX-serien är snabba och har en rotationshastighet på 150° per sekund, vilket ger den jämnaste och mest exakta prismaspårningen i sin klass.

Den nya UltraTrack-tekniken förbättrar prismaspårningen i alla förhållanden. Den levererar noggranna resultat, oavsett hur snabbt man rör sig eller hur många hinder som står i sin väg.

“Det här komprimerade systemet är ungefär 30% mindre och lättare än tidigare robotinstrument från Sokkia – samtidigt som den är dubbelt så snabb. Utan traditionella motorer, håller UltraSonic-motorerna fyra gånger längre och har fem års garanti.”   

iX-stationen är baserad på öppen källteknik. Det innebär att man som användare inte är låst att använda ett speciellt program för att styra och hantera sina data. iX-serien skapar möjligheten för användaren att anpassa den efter sina rutiner och arbetsflöden.

iX-serien är utrustad med en större och ljusare färgpekskärm och en snabbare processor vilket ger en förbättrad svarstid. Det användarvänliga gränssnittet innehåller enkla installationsrutiner och snabbtangenter för att göra ditt arbete enklare och effektivare.

“Med iX-serien får man en 3-årig instrumentgaranti och en 5-årig motorgaranti (UltraSonic-motorgaranti). iX-serien erbjuder även tjänsten SOKKIAShield™. Med den tjänsten är användarens iX-station stöldskyddad och kan vid eventuell stöld låsas och dess position kan spåras.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×