Sokkia introducerar nya “Bullet”

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:27

Sokkia introducerar nu den nya integrerade GNSS mottagaren GCX3. Med sin unika utformning har GCX3 fått smeknamnet ” Bullet”, och exemplifierar en helt ny design av mottagare då den är ultralätt och erbjuder en ergonomisk lösning som saknar motstycke.

”Sokkia har tagit den redan revolutionerande GCX2 och levererar nu den nya GCX3 ”Bullet” med mer flexibilitet och funktionalitet för att möta våra kunders behov. Uppnå resultat med centimeter-noggrannhet utan att GNSS-mottagarens vikt blir ett problem.” 

Med denna kompakta mottagare får man en fullutrustad GNSS-utrustning med hög precision. Sokkia GCX3 är den perfekta bas/rover RTK (Real Time Kinematic) för den lokala byggarbetsplatsen eller som Nätverks RTK-rover. GCX3 har den senaste teknologin och ger användaren det bästa inom GNSS RTK och statisk datainsamling. POST2™ (Precision Orbital Satellite Technology) integrerad antenn levererar förstklassig prestanda. Att lägga till BeiDou, Galileo, SBAS, QZSS och GAGAN satellitspårning utöver GPS och GLONASS säkerställer bästa möjliga positionering.

Gränssnittet för GCX3 är baserat på en öppen källarkitektur. Det innebär att man inte är begränsad till en specifik programvara för sin fältdator. Standardsystemet för GCX3 innehåller en rekommenderad programvara, men är samtidigt öppen för att kunna anpassas till användarens arbetsflöde.

“Öppna väskan och man är redo att börja inom några minuter. Insamling av data har aldrig varit så enkelt som med Sokkia GCX3. Dess förenklade användardisplay, lätta vikt samt enkla design gör den perfekt för fältarbete.”

www.blinken.eu

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×