Spetsprecision med lasrar från DEWALT

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:23

Mät och markera snabbare, enklare och noggrannare med DEWALTS nya uppladdningsbara nivålasrar. Nu lanseras tre nya modeller med maximal precision och synlighet, speciellt framtagna för arbetsuppgifter med extra höga krav på exakthet.

DEWALT utökar sitt sortiment av bygglasrar med tre nya modeller: en 5-punktslaser, en 2-punkts korslinjelaser samt en 5-punkts korslinjelaser. Gemensamt för samtliga är att de är kompatibla med DEWALTs uppladdningsbara och kraftfulla batterisystem 10.8 V. Det ger större noggrannhet och längre gångtid men också möjlighet att byta batteri mellan olika verktyg i 10.8V-serien. Att slippa hålla på och byta AA-batterier sparar dessutom både tid och pengar och ökar produktiviteten.

Samtliga modeller är utrustade med modern självnivellerande laserteknik och finns att få med antingen röd eller grön stråle. Grön stråle är särskilt bra för inomhusarbeten eftersom den är upp till fyra gånger lättare att se än den röda, speciellt i starkt ljus. Tack vare en ny diod har DEWALT också lycktas göra den gröna strålen ännu effektivare både när det gäller drifttid och arbetstemperatur. Synbarheten är klassledande.

Lasrarna har också fått extra robusta hus, de är skyddsklassade mot damm- och vattenstänk, och har designats för att tåla tuffa arbetsmiljöer.

Nya 5-punktslasern DCE085 har tagits fram speciellt för professionella rörarbeten, kabeldragning, uppsättning av armaturer och liknande. Visar fem punktstrålar för exakt lod- och vågrät markering med en nivelleringsnoggrannhet på +/- 0,3 mm per meter.

Nya DCE0822 och DCE0825 är korslinjelasrar med 2 respektive 5 punkter som passar perfekt för olika vertikala och horisontella arbeten så som uppsättning av undertak, väggutsättning och plattsättning. Båda är mycket exakta med extra ljusa punkter och linjer som kan användas självständigt eller i kors. Samtliga modeller har magnetfästen och låsfunktion som förhindrar skador vid transport.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×