Stål & Hyr expanderar vidare – öppnar depå i Halmstad

Publicerad 30/5, 2018 kl. 10:24

Stål & Hyr har tecknat avtal om att öppna en ny depå i Halmstad. Tillsammans med depåerna i Kungälv och på Ringön i Göteborg som öppnades i februari blir depån i Halmstad bolagets tredje nya depå under 2018.

Precis som övriga depåer kommer depån i Halmstad att erbjuda Stål & Hyrs kompletta sortiment, och innebära förbättrad tillgänglighet för befintliga och nya kunder i området.

Inklusive depån i Halmstad driver Stål & Hyr nu sju depåer, och inräknat Dennis Maskinuthyrnings sex depåer i nordvästra Skåne har koncernen tretton välutrustade depåer från Kungälv i norr till Kävlinge i söder.

Depån, som blir en av Stål & Hyrs största, smygöppnar i augusti 2018 genom en tillfällig etablering med stöd av personal och utrustning från bolagets depåer i Falkenberg och Varberg. I början av 2019 väntas en ny anläggning om 1 500 kvm stå klar på den 11 000 kvm stora tomten i södra Halmstad.

“Vi är mycket nöjda över att öppna en depå i Halmstad – den enda större staden i Halland där Stål & Hyr hittills inte har haft en depå”, säger Joacim Johansson, VD och koncernchef för Stål & Hyr Group.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×