Ställningsgrossisten ökar inom rental

Publicerad 7/12, 2017 kl. 16:11

Ställningsgrossisten i Linköping är en jämförelsevis ny aktör på produktområdet för byggställningar i Sverige. Företaget är distributör av Alufase byggnadsställlningar och ser en fortsatt uppgång i byggkonjunkturen.

“Det är främst inom hyressektorn som efterfrågan ökar”, säger Marcus Parbrand, vd för Ställningsgrossisten. Företaget har därför under 2017 ökat sitt lagerutrymme genom en ny tillbyggnad men även genom att alltid ha större delen av Alufases program på lager för omgående leverans. Företaget lagerför både modell 300 och 400 där beteckningen avser avståndet i mm mellan ribborna i ramen.

 “Snabba leveranser är ett måste i dagens konkurrenssituation”, menar Marcus. Den ihopfällbara grundsektionen Quickbase finns det en ständig efterfrågan av. Den finns i både 300 och 400 modell samt smal och bred. Med ett enkelt handgrepp fälls grundsektionen ut. En ökad efterfrågan på olika längder av plattformar är en intressant tendens enligt Marcus Parbrand. Ställningsgrossisten lagerför längder på 120, 200, 250 och 300 cm. “Framför allt den kortaste längden har blivit mycket populär bland t. ex. målare som arbetar i trappor”, avslutar Marcus Parbrand.

www.stallningsgrossisten.se

 

Andra nyheter

Instant Upright har med anledning av skärpta bestämmelse vid liftanvändning infört en rad olika funktioner som ökar säkerheten vid använding av deras produkter. Instant Uprights lättmetallställningar är ett uppskattat ställningssytem på byggarbetsplatser och har tillverkas i hela 60 år. Man tillverkar hantverkarställningar, rullställningar, fasadställningar och specialställningar. Det ryktas också att det kommer nyheter från ingenjörsfirman PlusEight. Vad det handlar om är i stunden oklart men kanske det visar sig på Nordbygg? Något vi hoppas berätta mer om under 2018.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×