Wacker Neuson Arbetar längre

Publicerad 26/4, 2017 kl. 14:54

Driftstiden för de batteridrivna stamparna AS50e och AS30e från Wacker Neuson kan förlängas med 50 %. Batterierna som används hör till den nyaste generationen.

Men den praktiska användningen av stampen förändras dock inte: Kunderna kan alltid byta upp sig till det nya uppladdningsbara batteriet och fortsatta att använda sina befintliga stampar AS30e och AS50e.

De batteridrivna stamparna finns i två versioner: Den mindre modellen AS30e är en specialstamp för komprimering av rörgravar. Den batteridrivna stampen AS50e används för klassiska stamparbeten. Båda maskinernas uppladdningsbara batterier går att byta utan redskap, användaren kan med några få handgrepp byta ut det tomma batteriet mot ett nytt fulladdat. Den förlängda driftstiden för batteristampen erhålls genom att batteriets energiinnehåll har höjts från 600 Wh till 1 000 Wh. Därigenom utökas driftstiden med 50 %, för den större modellen AS50e med 30 minuter och för den mindre modellen AS30e med 45 minuter. Kunder som redan har en batteristamp kan utan problem byta till det nya uppladdningsbara batteriet. Konstruktionen, anslutningarna och handhavandet förblir oförändrade. Och laddaren kan också användas i fortsättningen. 

Wacker Neuson utvecklade detta robusta, uppladdningsbara batteri speciellt för användning i vibrerande maskiner vilket utmärker sig via en synnerligen hög driftstid. Det uppladdningsbara litiumjon-batteriet är utformat för en tuff arbetsdag på byggarbetsplatsen och erbjuder samma effekt under hela urladdningsprocessen, det resulterar i konstant komprimeringskapacitet från första till sista arbetsminuten. Genom aktiv kylning vid såväl arbete som uppladdning kan föråldringseffekterna minimiseras. Det robusta, uppladdningsbara batteriet kan används under extrema temperaturer från -10 till +50 °C. 

www.wackerneuson.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×