Nyheter

76 MSEK order

Publicerad Idag kl. 16:20

Alimak Group mottar order för bygghissar med ett ordervärde på cirka 76 MSEK, som del av ett volymprogram med amerikanska hyresbolaget Bigge Crane and Rigging Co.

Depåer och Maeda-minikranar från Kranpoolen

Publicerad Idag kl. 16:02

Kranpoolen storsatsar på tio minikranar från Maeda i samband med öppnandet av deras tre första depåer, belägna i Oskarshamn, Malmö och Halmstad.

Steelwrist utsett till Gasell för andra året i rad

Publicerad Idag kl. 15:33

Dagens Industris Gaselltävling uppmärksammar de snabbast växande företagen i Sveriges 21 län.

Maskinia ny generalagent för Bergmann i Sverige

Publicerad Idag kl. 15:15

Från och med årsskiftet blir Maskinia generalagent för Bergmanns dumprar i Sverige. Maskinia kommer då erbjuda ett sortiment mellan 3-25 ton för att komplettera större dumprar från Doosan, en av Maskinias andra leverantörer.

Klaravik utsedd till Gasellföretag 2018

Publicerad Idag kl. 15:12

Dagens Industri har utsett auktionsföretaget Klaravik till Gasellföretag 2018 som ett av Sveriges snabbast växande och lönsamma företag. Det är andra gången Klaravik tar emot denna hedersbetygelse.

Stål & Hyr Group går samman med Aros Hyresmaskiner AB

Publicerad Idag kl. 15:10

Ägarna till Aros Hyresmaskiner har tecknat avtal om att ingå i Stål & Hyr Group och Renta-familjen. De innehar fyra depåer i Bålsta, Enköping, Västerås och Stockholm.

KONJUNKTURBAROMETERN: Stark tillverkningsindustri håller upp barometerindikatorn

Publicerad Idag kl. 15:08

Barometerindikatorn föll något i oktober, från 111,2 i september till 108,0. Samtliga sektorer bidrog till nedgången. Nivån pekar, trots nedgången, på att läget i ekonomin är fortsatt starkare än normalt.

Stål & Hyr Group går samman med Hyrtjänst i Falköping AB

Publicerad Idag kl. 13:36

Stål & Hyr Group och Renta-familjen utökas i form av ytterligare en sammanslagning, denna gång med Hyrtjänst i Falköping AB.

Work System förvärvar uthyrningsföretaget Kendrill

Publicerad Idag kl. 13:31

Work System har förvärvat 100% av uthyrningsbolaget Kendrill.

Fredheim och Arema samarbetar

Publicerad Idag kl. 13:25

För att möta den ökade efterfrågan på korttidsuthyrning av sorteringsverk har Fredheim Maskin AS sökt samarbete med uthyrningsföretaget Arema Rental AB.

Klaravik stärker sin regionala närvaro

Publicerad Idag kl. 11:41

I november välkomnar Klaravik fyra nya anställda och får därigenom lokal förstärkning i Göteborg, Karlstad, Norrbotten samt Stockholm.

Alimak Group i Norge får order till Johan Sverdrup Fas II

Publicerad Idag kl. 11:38

EPC-bolaget Aibel har tecknat en order med Alimak Group i Norge för en explosionsskyddad hiss till Equinors Johan Sverdrup Fas II projekt, med ett ordervärde på cirka 27 MSEK.

En sammanfattning av Demcon 2018

En sammanfattning av Demcon 2018

Publicerad 13/12 kl. 15:30

Bästa aktör i demoleringsbranschen! Hoppas 2018 har varit ett bra år för er alla.

NYA MERLO MULTIFARMER 40.9

Publicerad 21/11 kl. 11:29

De nya Multifarmer-modellerna av Merlos teleskoplastare är inte bara redskapsbärare med bra räckvidd och hög lyftkapacitet. De är också hundraprocentiga lantbruksmaskiner, som är tillverkade och utrustade för att passa lantbrukets alla verksamheter.

KONJUNKTURBAROMETERN: Hushållen förväntar sig försämrad svensk ekonomi det kommande året

Publicerad 21/11 kl. 10:12

Barometerindikatorn föll något i oktober, från 111,2 i september till 108,0. Samtliga sektorer bidrog till nedgången. Nivån pekar, trots nedgången, på att läget i ekonomin är fortsatt starkare än normalt.

Nya värmekläder från Milwaukee

Nya värmekläder från Milwaukee

Publicerad 20/11 kl. 16:16

Under hösten lanserar Milwaukee nya värmekläder, bl a den nya kategorin M12 vadderade värmejackor och västar. Värmekläderna drivs av M12 REDLITHIUM-ION-batterier som håller kroppens viktigaste delar varma.

Nya batteridrivna bultpistolen från Hilti

Nya batteridrivna bultpistolen från Hilti

Publicerad 20/11 kl. 16:10

Hilti ger hantverkare inom el och vvs möjlighet att få jobbet gjort på ett snabbare, säkrare och smartare sätt än tidigare genom lanseringen av andra generationens batteridrivna bultpistol BX 3-ME 02.

VÄTSKEBUREN VÄRME säkerställer framsteg

VÄTSKEBUREN VÄRME säkerställer framsteg

Publicerad 20/11 kl. 16:06

Vid 5+ grader finns det regler för härdning i betongarbete. Det är önskvärt, och ett stort fokus i branschen, att det blir större acceptans för att lägga rör i betongen. Detta för att bota på ett mer miljövänligt och kostnadseffektivt sätt.

Nytt märksystem ska förhindra maskinstölder

Nytt märksystem ska förhindra maskinstölder

Publicerad 20/11 kl. 16:02

Försäkringsbolagen tar krafttag mot maskinstölderna med ny norm (SSF 1084) som skall underlätta för polisen. Eurosafe Security Solutions AB är först ut med ett godkänt märksystem.

Anordnade gemensam skyddsdag

Anordnade gemensam skyddsdag

Publicerad 20/11 kl. 15:59

Att vara innovativa tillsammans när det gäller säkerhetslösningar och valet av produkter ökar säkerheten och stärker partnerskapet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×