Nyheter

Ny trådlös slipmaskin för professionella

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:43

”Med GSS 18 V-LI Professional är Bosch den första tillverkaren på marknaden att lansera en trådlös 18 V slipmaskin. Slipmaskinen ger hantverkare och målare ökad flexibilitet vid slipning jämfört med liknande modeller från Boschs konkurrenter.”

Batteridriven borrhammare med topprestanda

Batteridriven borrhammare med topprestanda

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:43

DEWALT fortsätter att utöka sitt FLEXVOLT sortiment med proffsverktyg utrustade med det nya kraftiga 54-volts batteriet. DEWALTs nya borrhammare har försetts med en kraftfull borstlös motor som i kombination med det nya batteriet ger en slagkraft och prestanda som helt kan matcha nätdrivna maskiner.

Nu lanserar Essve minivariant av Essboxväskan

Nu lanserar Essve minivariant av Essboxväskan

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:42

Nu lanseras Essbox Mini. Den nya väskan tar tillvara på alla de egenskaper som gjort Essbox Original till en succé, men mäter endast 60 procent av storleken. Bakgrunden är att nio av tio byggare som använt en Essbox Original även efterfrågat en mindre väska. Essbox Minis storlek gör den lämplig inte bara för byggare utan även för nya målgrupper, exempelvis elektriker, rörmokare, målare och fastighetsskötare.

Husqvarna lanserar nya kapmaskinen Husqvarna K 6500

Husqvarna lanserar nya kapmaskinen Husqvarna K 6500

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:40

Husqvarna K 6500 lanseras med ett klingskydd av magnesium, förbättrat vattensystem och ökat sågdjup.

Hiltis nya radioladdare vill att ni rockar loss – utan sladd

Hiltis nya radioladdare vill att ni rockar loss – utan sladd

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:39

Hilti har lanserat sin första radioladdare, som låter kunderna utnyttja hela kraften i Hiltis litiumbatterier samtidigt som de lyssnar på sin favoritmusik eller radio.

IPAF höjer säkerheten för mobila arbetsplattformar

IPAF höjer säkerheten för mobila arbetsplattformar

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:33

IPAF (International Powered Access Federation) har sedan starten på 80-talet vuxit i takt med att branschen med mobila arbetsplattformar har utvecklats. Den globala branschorganisationen tillhandahåller bl.a. utbildning, tekniskt och säkerhetsmässigt stöd i 62 länder runt om i världen. I Norden och de baltiska länderna representeras IPAF av Kent Boström.

Nu lanseras Husqvarna K 1270 – hög effekt och låga utsläpp

Nu lanseras Husqvarna K 1270 – hög effekt och låga utsläpp

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:32

Nya Husqvarna K 1270 med patenterad X-Torq®-motor tillför lägre utsläpp och bränslekonsumtion utan att kompromissa effekt och kraft. Samtidigt lanseras även Husqvarna K 1270 Rail med exakt samma fördelar. Husqvarna K 1270 och K 1270 Rail kommer så småningom ersätta kapmaskinen Husqvarna K 1260.

Nyheter från GEDA

Nyheter från GEDA

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:31

På mässan Bau in München i januari presenterade tillverkaren GEDA BatteryLadderLIFT. Prototype visades på Bauma men är nu alltså färdig för leverans.

IRE Rental Exhibition utsåld

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:31

Nästan 60 tillverkare och leverantörer till uthyrningsbranschen har anmält sig till den 4: e internationella Rental Exhibition (IRE) i Amsterdam den 2-4 maj är 2017. Utställningsytorna är helt utsålda och totalt kommer 65 varumärken att vara representerade vid utställning.

Lås dina Milwaukee ONE-KEY-verktyg via din mobiltelefon

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:28

Tack vare den nya digitala tekniken har alla ägare av Milwaukees ONE-KEY verktyg smidig tillgång till alla uppgraderingar. Integrerad verktygssäkerhet ger användaren full kontroll över vem som har tillgång till och får använda verktygen. För första gången har det blivit möjligt att uppgradera verktyg direkt med nya funktioner, bara genom att ladda ner den senaste versionen av appen!

Ramirent stolt sponsor till Stafettvasan

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:28

”Ramirent har sedan år 2008 sponsrat Stafettvasan. För oss på Ramirent är lagandan en central del i det dagliga arbetet och något som vi konstant arbetar med. Vi värnar om att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och medarbetare,därför är Stafettvasanett utmärkt evenemang att vara värd för och som samtidigt uppmuntrar till god hälsa. I år tävlar 39Ramirent-lag bestående av medarbetare och kunder till företaget. Som vanligt bokades platserna upp snabbt när de släpptes i september. Det ser vi som ett positivt tecken på att vi stödjer rätt ändamål”, säger Saiva Zalkalns, kommunikationschef på Ramirent.

Haulott lanserar nya HT28 intervall i Las Vegas

Haulott lanserar nya HT28 intervall i Las Vegas

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:27

Nya HT28 är en blandning av precision och hållbarhet. Den är utformad för alla applikationer med sin mångsidighet. Perfekt för byggnadsarbeten, ytbehandling, underhåll och besiktning, renovering av byggnader, rivning, varvskonstruktion, gruvdrift, landskapsarkitektur och trädkirurgi.

MILWAUKEE® lanserar en ny M18 FUEL™ gipsskruvdragare

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:26

M18 FUEL™ gipsskruvdragaren arbetar snabbare och har tre gånger längre drifttid än ledande batteridrivna modeller. Den är dessutom den första batteridrivna lösningen på marknaden som erbjuder en optimerad kombination av hastighet, drifttid och ergonomi.

Hängplattformar för högre byggnader

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:25

ByggVärmeMaskiner AB, BVM, representerar välkända tillverkare av hissar, byggspel, montage- och personliftar, bl.a. Geda. Produktområde Lyft innehåller produkter för lyft av material och/eller person. Programmet från Geda innehåller såväl häng- som klätterställningar.

Arbetsplattformar placeras med centimeterprecision

Arbetsplattformar placeras med centimeterprecision

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:24

Överallt där fasad- och underhållsarbeten skall utföras på större byggnader behöver man arbetsplattformar för att placera materiel och arbetskraft utmed fasaden under projekttiden.

Jack Midhage AB anställer marknadskoordinator och säljare

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:15

Som ett led i strävan att möta framtiden och bli allt effektivare i marknadskommunikationen har Jack Midhage AB till tjänsten som marknadskoordinator anställt Laila Kaplan.

Manitous helt nya New Ag-serie på väg till Sverige

Manitous helt nya New Ag-serie på väg till Sverige

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:13

Det gick inte obemärkt förbi när 25 svenska Scantruck-kunder korsade Öresund och Kattegatt för att delta i den danska Scantruck-maskinmässan ScanMek på huvudkontoret i Skive. De svenska besökarna visade sig vara effektiva kunder och utnyttjade chansen att ta en handfull Manitou-teleskoplastare med hem.

Maskinia startar egen serviceverksamhet i Stockholm

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:12

Maskinia förstärker och utökar eftermarknaden i Stockholm genom att starta egen serviceverksamhet. Detta är ett steg i ledet att öka konkurrenskraften och stötta den starka tillväxten för Doosan, Case och Atlas Copco i Stockholmsområdet.

Kärcher invigde nytt

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:12

Koncernchef Hartmut Jenner och VD Jonas Palmgren talade till ca 130 gäster som tillsammans med övriga medarbetare upplevde invigningsceremonin av nya lokaler för möten, utbildning och fördjupade samarbeten.

Scantruck får agenturen på de största saxliftarna

Scantruck får agenturen på de största saxliftarna

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:11

Avtalet med tyska PB Platforms tar liftar med en plattform på nästan 20 kvm och lyfthöjd på 27,25 meter till Sverige och Danmark.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×