Nyheter

IRE Rental Exhibition utsåld

Publicerad 6/3 kl. 15:31

Nästan 60 tillverkare och leverantörer till uthyrningsbranschen har anmält sig till den 4: e internationella Rental Exhibition (IRE) i Amsterdam den 2-4 maj är 2017. Utställningsytorna är helt utsålda och totalt kommer 65 varumärken att vara representerade vid utställning.

Lås dina Milwaukee ONE-KEY-verktyg via din mobiltelefon

Publicerad 6/3 kl. 15:28

Tack vare den nya digitala tekniken har alla ägare av Milwaukees ONE-KEY verktyg smidig tillgång till alla uppgraderingar. Integrerad verktygssäkerhet ger användaren full kontroll över vem som har tillgång till och får använda verktygen. För första gången har det blivit möjligt att uppgradera verktyg direkt med nya funktioner, bara genom att ladda ner den senaste versionen av appen!

Ramirent stolt sponsor till Stafettvasan

Publicerad 6/3 kl. 15:28

”Ramirent har sedan år 2008 sponsrat Stafettvasan. För oss på Ramirent är lagandan en central del i det dagliga arbetet och något som vi konstant arbetar med. Vi värnar om att bygga långsiktiga relationer med våra kunder och medarbetare,därför är Stafettvasanett utmärkt evenemang att vara värd för och som samtidigt uppmuntrar till god hälsa. I år tävlar 39Ramirent-lag bestående av medarbetare och kunder till företaget. Som vanligt bokades platserna upp snabbt när de släpptes i september. Det ser vi som ett positivt tecken på att vi stödjer rätt ändamål”, säger Saiva Zalkalns, kommunikationschef på Ramirent.

Haulott lanserar nya HT28 intervall i Las Vegas

Haulott lanserar nya HT28 intervall i Las Vegas

Publicerad 6/3 kl. 15:27

Nya HT28 är en blandning av precision och hållbarhet. Den är utformad för alla applikationer med sin mångsidighet. Perfekt för byggnadsarbeten, ytbehandling, underhåll och besiktning, renovering av byggnader, rivning, varvskonstruktion, gruvdrift, landskapsarkitektur och trädkirurgi.

MILWAUKEE® lanserar en ny M18 FUEL™ gipsskruvdragare

Publicerad 6/3 kl. 15:26

M18 FUEL™ gipsskruvdragaren arbetar snabbare och har tre gånger längre drifttid än ledande batteridrivna modeller. Den är dessutom den första batteridrivna lösningen på marknaden som erbjuder en optimerad kombination av hastighet, drifttid och ergonomi.

Hängplattformar för högre byggnader

Publicerad 6/3 kl. 15:25

ByggVärmeMaskiner AB, BVM, representerar välkända tillverkare av hissar, byggspel, montage- och personliftar, bl.a. Geda. Produktområde Lyft innehåller produkter för lyft av material och/eller person. Programmet från Geda innehåller såväl häng- som klätterställningar.

Arbetsplattformar placeras med centimeterprecision

Arbetsplattformar placeras med centimeterprecision

Publicerad 6/3 kl. 15:24

Överallt där fasad- och underhållsarbeten skall utföras på större byggnader behöver man arbetsplattformar för att placera materiel och arbetskraft utmed fasaden under projekttiden.

Jack Midhage AB anställer marknadskoordinator och säljare

Publicerad 6/3 kl. 15:15

Som ett led i strävan att möta framtiden och bli allt effektivare i marknadskommunikationen har Jack Midhage AB till tjänsten som marknadskoordinator anställt Laila Kaplan.

Manitous helt nya New Ag-serie på väg till Sverige

Manitous helt nya New Ag-serie på väg till Sverige

Publicerad 6/3 kl. 15:13

Det gick inte obemärkt förbi när 25 svenska Scantruck-kunder korsade Öresund och Kattegatt för att delta i den danska Scantruck-maskinmässan ScanMek på huvudkontoret i Skive. De svenska besökarna visade sig vara effektiva kunder och utnyttjade chansen att ta en handfull Manitou-teleskoplastare med hem.

Maskinia startar egen serviceverksamhet i Stockholm

Publicerad 6/3 kl. 15:12

Maskinia förstärker och utökar eftermarknaden i Stockholm genom att starta egen serviceverksamhet. Detta är ett steg i ledet att öka konkurrenskraften och stötta den starka tillväxten för Doosan, Case och Atlas Copco i Stockholmsområdet.

Kärcher invigde nytt

Publicerad 6/3 kl. 15:12

Koncernchef Hartmut Jenner och VD Jonas Palmgren talade till ca 130 gäster som tillsammans med övriga medarbetare upplevde invigningsceremonin av nya lokaler för möten, utbildning och fördjupade samarbeten.

Scantruck får agenturen på de största saxliftarna

Scantruck får agenturen på de största saxliftarna

Publicerad 6/3 kl. 15:11

Avtalet med tyska PB Platforms tar liftar med en plattform på nästan 20 kvm och lyfthöjd på 27,25 meter till Sverige och Danmark.

Ny ägare till Hitachi Power Tools

Publicerad 6/3 kl. 15:11

Den 13/1-2017 inkom ett bud på samtliga aktier i Hitachi Koki Co. Ltd, verktygsdivisionen i Hitachi-koncernen och modersällskap till Hitachi Power Tools Sweden AB. Styrelsen i Hitachi Koki har rekommenderat aktieägarna att acceptera budet. Budgivare är Kohlberg Kravis Roberts & Co (KKR).

Ny regionchef på STRABAG Sverige AB

Ny regionchef på STRABAG Sverige AB

Publicerad 6/3 kl. 15:10

STRABAG Sverige tar ytterligare ett steg i koncernens tillväxtsstrategi i Skandinavien och har delat upp verksamheten i två affärsområden, Building Construction och Civil Engineering. Respektive affärsområde leds av Regionchefer, två roller som nyrekryteras. Cecilia Pettersson blir ny Regionchef för Building Construction.

Delvator förstärker med säljare och specialist

Delvator förstärker med säljare och specialist

Publicerad 6/3 kl. 15:09

Delvator AB anställer ytterligare en säljare och förstärker samtidigt säljorganisationen med en Product Manager.

Världens högsta trähus

Världens högsta trähus

Publicerad 6/3 kl. 15:07

Arthur och Anders Buchardt på AB Invest AS och entreprenören HENT AS har ingått totalentreprenadkontrakt för bygget av Mjöstornet i Brumunddal. Det blir världens högsta trähus.

Merlo expanderar ytterligare i norr

Publicerad 6/3 kl. 15:07

Merlos generalagent i Sverige, AB Hüllert Maskin expanderar ytterligare i norra Sverige tack vare ett samarbete med X-Maskiner AB.

Alimak Groups förvärv slutfört

Publicerad 6/3 kl. 15:06

Alimak Group har slutfört förvärvet av Avanti Wind Systems, marknadsledare inom vertikala transportlösningar för vindkraftverkstorn. Förvärvet breddar och diversifierar Alimak Groups produktportfölj och möjliggör expansion till ett växande område inom förnybar energi.

Husqvarna förvärvar Pullman Ermator

Husqvarna förvärvar Pullman Ermator

Publicerad 6/3 kl. 15:05

I början av 2017 meddelade tillverkaren Husqvarna Construction Products att man förvärvade Pullman Ermator som tillverkar bygg- och industridammsugare, luftrenare med mer. Pullman Ermator är ett starkt varumärke både här hemma och internationellt. Man har framförallt etablerat sig kraftfullt på den amerikanska marknaden under de senaste fem åren. Pullman Ermators kunnande och sortiment inom området passar perfekt tillsammans med Husqvarnas egna sortiment av byggmaskiner. Förvärvet var därför inte helt oväntat.

Nytt all time high hos Beck

Nytt all time high hos Beck

Publicerad 6/3 kl. 15:04

Nytt all time high hos Beck med över 200 nya Kobelco maskiner sålda under 2016 i Beck gruppen. Det betyder att långt över 500 nya Kobelco bandgrävare nu är sålda sedan åter- introduktionen. Enligt Beck själva närmar man sig 10 procent marknadsandel på bandgrävare. Resultatet blev så bra under 2016 att Beck delar ut runt en halv miljon kronor i bonus till duktiga anställda som har bidragit till detta. 2017 kommer att bli ett ännu bättre år för Beck Sverige och Beck Gruppen som sådan, då tros passerar 300 miljoner SEK i omsättning.

Nyhetsbrev

AAA - Soliditet
PDi TV

Info

×