Hyrex


DSF: Är ni förberedda?

DSF: Är ni förberedda?

Publicerad 7/12, 2017 kl. 16:51

Det verkar var full fart på alla hyrdepåer i landet. Branschens största problem verkar vara en ständig brist på maskiner, ändå så kan vi skönja vissa orosmoln på himmeln.

Det upprepar sig!

Det upprepar sig!

Publicerad 26/4, 2017 kl. 13:46

Bästa medlemmar och läsare! Vintern börjar ge med sig och våren börjar ge sig till känna. Klockan har ställts om till sommartid och kvällarna blir ljusare och ljusare. Detta upprepar sig varje år. Jag tänkte också upprepa mig och påminna er om vad jag skrev för snart två år sedan.

Hyrex fyller 40 år – och det ska vi fira!

Hyrex fyller 40 år – och det ska vi fira!

Publicerad 6/3, 2017 kl. 14:51

Tiden går. För 40 år sedan, närmare bestämt 1977, var det ett gäng uthyrare i stockholmstrakten och södra norrland som fick den briljanta iden att starta en förening för maskinuthyrare. Hyrexkedjan kom till vid ett möte på Järva krog i Stockholm.

Höstmöte i slottsmiljö

Publicerad 24/11, 2016 kl. 10:01

Hyrex-kedjans sedvanliga höstmöte hölls i år i anrika lokaler på Örebro slott. Strax under 90 deltagare representerande både leverantörer och hyresbolag från alla delar av landet. SRTs utsände Jan Olofsson rapporterar.

Vintertid

Publicerad 23/11, 2016 kl. 15:32

Samtidigt som sommartiden gick över till vintertid kom också kylan och vintern. Stora delar av landet blev som vanligt överraskade av första snökaoset. Nu får vi hoppas att det vänder igen annars blir det en dryg vinter. När jag sitter och skriver denna ledare har USA precis fått en ny president Donald J Trump. Oavsett vad vi tycker om detta blir det en spännande tid framöver med den till en början svajiga börsen.

Givande program på Hyrex höstmöte att se fram emot

Publicerad 3/10, 2016 kl. 12:11

Nu borde sommaren vara över men idag den tretton september blev det ett dopp i havet. Så den verkar hålla i sig. En sommar som vi säkert har olika uppfattningar om hur bra den har varit.

Lyckat möte i Visby!

Publicerad 31/5, 2016 kl. 13:35

Efter några fantastisk varma och soliga dagar har vi nu hamnat i ett normalläge igen. Växlande molnighet och en regnskur lite då och då. Det har nu gått en månad sedan vi inom Hyrex-Kedjan hade vårt årsmöte. Platsen var Visby på Gotland. Både gotlänningarna och Visby visade upp sina bästa sidor.

Hyrex satsar på verksamhetsutveckling

Hyrex satsar på verksamhetsutveckling

Publicerad 17/11, 2015 kl. 15:14

I november höll Hyrex-kedjan sitt traditionella höstmöte med deltagande maskinuthyrningsfirmor och även denna gång med representanter från en rad olika leverantörer.

Vad gör ni som aldrig kommer?

Publicerad 17/11, 2015 kl. 12:58

Bästa medlemmar och läsare, Det har nu gått några veckor sedan Hyrex-kedjan genomförde sitt höstmöte på Clarion Sign Hotel i hjärtat av Stockholm. Min bedömning från mötet var att det uppskattades och stämningen var som vanligt god. Vi hade ett tajt och omfattande program från morgon till sen nattimma.

Med blandade känslor

Med blandade känslor

Publicerad 16/9, 2015 kl. 09:26

Sommaren, som av många har upplevts som väldigt dålig, är nu slut. Själv tycker jag att den varit väldigt kall. Värmen väntade ända tills augusti innan den kom och det innebar endast ett dopp i havet vilket är ett bottennapp för en som bor på ”framsidan” och gillar sol och bad. Tur att jag garderade med en vecka på den grekiska ön Skiathos.

Årsstämma

Publicerad 25/6, 2015

Som traditionen bjuder så får det bli några ord om vädret, det sägs ju generellt att vi i denna del av världen talar väldigt mycket om just väder.

Ljusare tider

Publicerad 8/5, 2015

Den ljusa årstiden har nu kommit in i ett mycket behagligt skede där det redan har varit en del fina dagar, men någon värme har det inte varit ännu. Inom Hyrex-Kedjan förbereder vi årets föreningsstämma som denna gång arrangeras i Uppsala på Radisson Blue hotell som ligger centralt alldeles invid järnvägsstationen.

Årsstämma

Publicerad 6/3, 2015

Vi har även denna vinter haft mycket milt väder och även i stora delar av landet haft lite eller måttlig nederbörd i form av snö. Men det är ju dock en månad kvar till våren och mycket kan hända än. Totalt sett i landet upplever vi en mycket bra byggmarknad som ser ut att hålla i sig under en tid framåt.

God jul och Gott nytt år

Publicerad 12/12, 2014

I år har Hyrex-Kedjan avhållit höstmötet i början av november, denna gång höll vi vårt möte i Malmö, Scandic Segevång. Det blev en intensiv dag där diskussionerna samt information från Arbetsmiljöverket beträffande sanktionsavgifter var en viktig punkt.

Hyrex höstmöte i Skåne

Publicerad 12/12, 2014

En intensiv mötesdag i sanna Hyrex-anda avhölls på Scandic Hotell Segevång utanför Malmö. En diger möteslista med mycket diskussion om de nya sanktionsavgifterna avslutades med traditionsenlig Hyrex-middag.

Byggmarknad i stark medvind

Publicerad 19/9, 2014

Efter denna fantastiska sommar med bra väder, ”medelhavsvärme” och sol kan väl inte någon vara missnöjd med sin ledighet. De flesta borde vara någorlunda återhämtade och rustade för att så småningom möta hösten- och vinterns mörker.

Den ljusa årstiden

Publicerad 26/6, 2014

Den ljusa årstiden har nu kommit in i ett mycket behagligt skede där våren i år har varit både tidigare och mildare än de senaste två åren. Inom Hyrex-Kedjan har vi precis avslutat årsstämman som denna gång hade Marstrand som bas. Efter en båtresa och lunch under färden med skärgårdsbåten S:t Erik genom Göteborgs norra skärgård anlände vi till målet som var Marstrands Havshotell.

Med sikte på Hyrex-Kedjans årsstämma i Marstrand

Publicerad 31/3, 2014

När dessa rader skrives så känns det faktiskt som att våren är på väg. Vintern har varit mycket mild och i de södra delarna av vårt avlånga land har vi inte heller fått någon snö att tala om.

Hur blir 2014 för byggsvängen?

Publicerad 19/3, 2014

Nu har vi avverkat jul- och nyårshelgen och vardagen börjar att infinna sig igen. Vintern har, i alla fall i södra Sverige, varit mild och ”byggvänlig”. I norra delarna av landet har man dock haft riktigt kallt.

“Mörkret skingras kring byggindustrin”

Publicerad 6/12, 2013

Vi har inom Hyrex-Kedjan avhållit vårt höstmöte i början av oktober. Denna gång höll vi vårt möte i Umeå där LE Maskin med Lars och Erik förgyllde tillvaron med bra arrangemang och trevliga upplevelser.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×