Swedish Rental


Dags att tänka om ett samhälle i balans

Publicerad 3/11, 2017 kl. 10:51

Denna ledare ägnas åt reflektion. Senaste tidens debatt i media har handlat om värderingar och beteenden eller rättare sagt om oönskade diton.

Tryggheten med att hyra

Tryggheten med att hyra

Publicerad 26/4, 2017 kl. 13:58

I tider som dessa när byggandet går på full fart finns det klara fördelar att hyra. Som de flesta vet så råder det idag allt längre och längre leveranstider för att köpa nya maskiner. Skulle alla välja alternativet att köpa och äga sina egna maskiner skulle leveranstiderna bli extremt mycket längre än vad som är fallet idag och sannolikt skulle många byggprojekt inte få tag i de maskiner de behöver vid rätt tidpunkt.

Kärt barn har många namn

Kärt barn har många namn

Publicerad 6/3, 2017 kl. 15:00

En av de bästa konjunkturmätarna i byggbranschen är tillgången på byggbodar. I sämre tider står dessa produkter travade på höjden, bredden och längden hos alla maskinuthyrare. Det räcker att göra ett svep förbi några maskinuthyrare för att avgöra hur det står till i byggbranschen. Märkligt men så har det alltid varit. Hur det ser ut just nu är det inte svårt att gissa sig till.

Varför hyra?

Publicerad 23/11, 2016 kl. 15:58

En av de största utmaningar som vi människor har är att skapa förutsättningar för att få jordens resurser att räcka till och att nya resurser hinner reproduceras. Sedan industrialismen slog igenom för snart två hundra år sedan har vi tagit ut mer resurser från jorden än jordens förmåga att återskapa.

Arbetsmiljö i fokus

Arbetsmiljö i fokus

Publicerad 3/10, 2016 kl. 10:14

Det byggs som aldrig förr och konjunkturen ser ut att hålla i sig en bra tid framöver. I grunden är det mycket positivt för oss som är beroende av byggbranschen.

Snart riktig sommar

Publicerad 31/5, 2016 kl. 13:48

Tänk vad glad man blir när vädret är vackert, som vår underbara sommar över Kristi Himmelsfärd! Ny grönska och blommande körsbärsträd, allt på en gång. När jag satt på lantstället och fikade var det nästan så man kunde se att gräset hade växt under tiden. Härligt! Tar gärna många repriser på dessa dagar, och speciellt efter Pingsten som bjöd på mindre roligt väder. Det gäller att ta sig tid att njuta när det bjuds och försöka leva i nuet.

Rentalhöst

Publicerad 17/11, 2015 kl. 13:17

Vilken höst vi har haft! Nästan lika varmt som det var på semestern i juli. Men inget regn! Egentligen är det bara svampen som saknas, men det finns ju konserver. Det här blir gott att ha med sig, nu när vi ska ta oss igenom mörkret och innan det vänder med julen.

Sensommar

Sensommar

Publicerad 16/9, 2015 kl. 09:29

De flesta av oss har nu varit igång ett bra tag efter semestern, så det känns lite sent, men i alla fall, välkomna tillbaks! Vi får komma ihåg vår sköna augusti som räddade sommaren! Det är i alla fall roligare på jobbet när vädret är bra. På många platser, också i Stockholm, bjöds det på en massa musik och kultur på stan under augusti, så helgerna blev till små minisemestrar och kvällarna hann i alla fall jag med att både bada och mysa på balkongen. Nu är det trots allt lite mer höstlikt, men fortfarande är det sommar i vattnet.

Härliga tider

Publicerad 25/6, 2015

Nu är vi mitt uppe i den härligaste perioden av året! Vi bjuds på all spirande grönska och underbar fågelmusik. Jag har just kommit tillbaka från mitt lantställe mitt på Småländska höglandet. Där bland stenmurar och igenväxta ängar finns också detta vackra.

Äntligen vår

Publicerad 8/5, 2015

För Sverige ser tiderna ljusare ut på många sätt. Privat kommer årets bästa säsong, nu när sommaraktiviteterna startar. Att kunna ta en fika i solen, eller en cykeltur på stan längs med vattnen i Stockholm. Det är livskvalitet. Sen har vi våra långhelger som är så bra för att träffa vänner på eller bara att göra en massa eftersatt fix.

Mot våren

Publicerad 6/3, 2015

Nu är det mycket positivt som händer i vårt land. Vi har först och främst vår-vintern att se fram mot. Där slår vi största delen av världen i ljusnande tider. Dessutom har skid VM precis invigts, med stort mediaintresse som riktas mot Sverige. Givetvis har jag förhoppningar på att vi ska lyckas bra i formtoppningen och knipa flera medaljer. Så har vi sportlovet, som jag personligen tycker är toppen, att få göra goa svängar i backen och glädjas med familjen.

SRA höll lyckad rentaldag på Berns

Publicerad 12/12, 2014

SRAs Rentaldagen blev ett välbesökt arrangemang då den hölls torsdagen den 13 november. Drygt 80 personer från rentalbranschen hade samlats var ungefär hälften var uthyrare och resten leverantörer.

Skördetid

Publicerad 19/9, 2014

Välkomna tillbaka till jobbet! Efter en sådan här fantastisk semestermånad är vi nog alla laddade för nya kraftinsatser. Otroligt skönt och som jag förstår det, så har det varit så mest överallt. Kan det vara ett rekord?

I väntan på hetluft

Publicerad 26/6, 2014

Våren är ju här, men det skulle väl inte bara komma mera ljus. Vi vill ju ha varma goa kvällar också för att kunna sitta ute och grilla eller få en skön kvällstur med cykel eller motorcykel. Det här som hör våren till. Och kanske har det plötsligt kommit när ni läser detta.

Är våren här?

Publicerad 31/3, 2014

Hoppas att det var sista snöovädret som drabbade oss i veckan. Redan dagen efter har det bytts ut mot sol och 8 graders värme. Jag hoppas givetvis på att vi får mera stabilitet och mera av värme. Såklart får det ju inte förstöra påsksnön och scooteråkandet i påsk, för er som har sådana maskiner.

Mer ljus över Sverige

Publicerad 19/3, 2014

Upptäckte till min stora glädje att det blivit lite ljusare när jag gav mig iväg till jobbet häromdan. Känns skönt att än en gång kunna lämna vintermörkrets tyngd bakom sig. Glöm inte att vara ute och ladda batterierna i vintersolen! Om inte OS tittande kommer att ta för stor del av den lediga tiden. Själv så missar jag inte sportlovet i år heller, utan det blir en resa till Alperna och jag hoppas på bra väder.

Juletid

Publicerad 6/12, 2013

Hösten har varit gynnsam för de flesta i branschen, vädret har varit gott och det är ju omständigheter som underlättar när man är i den mörka årstiden. Men vi är strax igenom och nu möter vi en härlig advents och jultid. Ljusen och adventsstjärnorna är tända och julskyltningen lyser också upp. Det blir härligt igen!

PSI-arbetet nu i sitt slutskede

Publicerad 24/10, 2013

Den ena toppendagen har avlöst den andra och helgerna har varit minst lika fina. Hoppas att alla har lapat i sig sol inför vintern, och fyllt på i bär och svampförråd. Själv har jag kollat badkänslan i Mälaren och det var gott ända till mitten av september.

Härlig sommar

Publicerad 26/8, 2013

Välkomna tillbaka till jobbet! Jag hoppas att ni har haft en lång och skön semester och att ni lyckats koppla av jobbet ordentligt och glömma allt om att logga in på datorn.

I väntan på våren och värmen

Publicerad 21/5, 2013

Vi känner fortfarande en stor glädje och stolthet över den utmärkelse vi fått för vår PSI och den uppskattning och intresse som den har skapat i Byggsverige. Vi har kommit en bra bit på vägen och arbetet fortgår metodiskt. Helt enkelt kul!

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×