Amas utökar sortiment med Spraystream

Publicerad 25/5 kl. 11:25

Amas riktar blickarna mot Centraleuropa, närmare bestämt Belgien och Savic Group som tillverkar dammbekämpningsmaskiner under varumärket Spraystream. “Vi kände att marknaden är redo nu att ta nästa steg”, säger Amas vd Ulf Dolfei.

Spraystream har som standard ett sortiment av dammbekämpningsmaskiner, alltifrån små enheter för användning inomhus till stora självförsörjande enheter att använda på fält där varken vatten eller el finns att tillgå. De arbetar med komponenter såsom Grundfos underhållsfria pumpar, detaljer i rostfritt och ABB-komponenter bakom luckan i elskåpet.

“Vi har i flera år tillhandahållit maskiner för bekämpning av damm och därmed också följt utvecklingen noga, vi kände att marknaden är redo nu att ta nästa steg”, säger Ulf Dolfei, vd Amas.

“Spraystreams dammbindningskanoner är i grunden byggda för dammbekämpning, det är alltså ingen ombyggd snökanon till skillnad från flera andra märken”, säger Magnus Uppsten, säljare Amas. “Kanonerna är utvecklade i över 15 års tid och får nog anses vara pionjären inom dammbekämpning.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×