Batteridriven hydraulpump från Milwaukee

Publicerad 16/6, 2020 kl. 15:11

Milwaukee Tool lanserar nya M18 Force Logic hydraulpumpen på 700 bar. Den nya hydraulpumpen är kompatibel med 700 bar/10 000 psi-klassade hydraulslangar och enkelverkande pressverktyg.

Hydraulpumpen ligger enligt Milwaukee i klass med bensindrivna maskiner, med bland annat cykeltider på 24 sekunder och upp till 60 pressningar av 1590 ACSR-kopplingar på en laddning. 

Med det adaptiva kraftregleringssystemet Predictive Force Monitoring mäter verktyget kontinuerligt kraften för att ge en stabil hastighet och kraft som inte avtar i krävande förhållanden. En grön LED-indikator ger användaren verifiering av presskraften för att säkerställa att rätt kraft tillämpats. Verktyget är dessutom utrustat med One-Key så att användaren kan lagra cykeldata i realtid, generera rapporter, se verktygets historiska prestanda och synkronisera all information trådlöst till molnet samt spåra och hantera verktyget. Som tillbehör finns även en korghängare som kan fästas på en korglift. Hängaren håller pumpen i våg medan den frigör utrymme inuti korgen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×