Blanda utan damm

Publicerad 17/3 kl. 11:22

Från och med januari 2021 gäller dammfritt arbete även för blandningen. Festools populära MX-omrörare, genomtänkta in i minsta detalj med t ex bekväm höjdjustering, stabila gummihörn, mjukstart och skyddsbygel, får nu dessutom en utsugsklämma med i leveransen vilket ger ett dammfritt och säkert arbete.

Hälsovänligt: blanda med dammutsug

När man häller i och blandar pulvermaterial dammar det alltid. Vilken hantverkare känner inte igen det? Men nu är det slut med det, eftersom den nya utsugsklämman enkelt kläms fast på hinkens kant och ser till att dammet hamnar i dammsugaren i stället för i lungorna. Med andra ord en ren och hälsovänlig arbetsmiljö utan efterstädning.

 

Arbeta ergonomiskt med ErgoFix

ErgoFix är den anpassningsbara höjdjusteringen som gör att användaren kan stå upprätt och blanda utan att behöva anstränga ryggen. Med hjälp av FastFix snabbytessystem tar man snabbt och enkelt bort vispen från omröraren utan verktyg. Och lika enkelt är det att sätta på den visp som man istället vill använda.

 

Robust och kraftfull

När jobbet är krävande måste användaren kunna lita på sitt verktyg. Därför har Festool utrustat sina MX-omrörare med en kraftfull motor med effektelektronik, vilket garanterar en konstant blandningskraft och lång livslängd. Stabila och halksäkra gummihörn skyddar såväl omröraren som golvet och väggarna mot skador.

festool.se

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×