Brubakken AB blir distributör för Hyster

Publicerad 5/7 kl. 14:32

Brubakken AB i Sverige och Brubakken AS i Norge har ingått avtal med Hyster om att bli distributör av Hysters hela produktsortiment inom truckar i Sverige och Norge med start den 1 juni 2021.

“Vi är glada och stolta att Hyster valt oss som partner. Våra organisationer har samma fokus på att hjälpa våra kunder bli mer effektiva i sin materialhantering. Brubakkens breda servicenätverk tillsammans med Hysters starka produktportfölj kommer hjälpa oss att öka Hysters marknadsandelar i Sverige. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Nordisk Truck-Trans som sedan tidigare saluför Hyster i Sverige’’, säger Adam Hamilton, VD Brubakken AB.

Brubakken avvecklar samarbetet med direkt konkurrerande leverantörer för att satsa helhjärtat på Hyster.

Under de senaste åren har Brubakken avvecklat satsningen inom anläggningsmaskiner och dessutom skilt ut liftverksamheten i ett eget bolag för att fokusera full ut på kärnverksamheten som är materialhantering och truckar. Mot bakgrund av detta är timingen perfekt för att lansera Hyster som Brubakkens huvudmärke.

Hyster är en ledande global tillverkare i truckbranschen och en perfekt partner för Brubakken.

“Brubakken och Hyster passar väldigt väl ihop med sin långa erfarenhet av branschen. Hyster har ett branschledande telematiksystem, Hyster Tracker, och gör stora investeringar i miljövänliga system. Vi är säkra på att Hyster kommer hjälpa oss att bli kundernas naturliga förstaval idag och i framtiden’’, säger Adam Hamilton. 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×