Bygg-Ström utökar sortiment

Publicerad 1/9 kl. 15:15

Sedan tre år tillbaka har Bygg-Ström haft belysningsmaster i sitt sortiment. Inför hösten utökar de sortimentet med tre modeller som kompletterar befintligt sortiment och ger en större bredd och valmöjlighet för kunden. Modellerna kommer enligt Bygg-Ström troligtvis användas främst vid entreprenader och av serviceföretag då de kan drivas på plats utan ström.

Den första modellen är en belysningsmast på 5,5 meter med UPS-funktion, och kan således belysa med full kraft upp till 11 timmar innan den behöver laddning.

Den andra modellen är en belysningsmast på 9 meter med dieselgenerator. Modellen är försedd med dragstång och kan köras efter bil som normalt släp. Med sin dieselmotor från Kubota blir denna modell enligt Bygg-Ström praktisk på platser där det inte finns möjligheter till elanslutning, till exempel väg- och anläggningsarbeten samt övriga entreprenadarbeten där användaren behöver säkra ett bra arbetsljus under arbetet.

Som sista mast i sortimentet har Bygg-Ström tagit fram en mast på 9,5 meter som flyttas med hjullastare eller truck. Det primära användningsområdet är på platser där användaren vill säkerställa ljus över längre tid, exempelvis etableringsområden eller byggarbetsplatser. Modellen kan belysa områden upp till 5000 m² och är vindtestad för 30,5 m/s, enligt Bygg-Ström.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×