Cirka 100 nya Bobcatmaskiner sålda för rental i Sverige

Publicerad 5/10, 2020 kl. 09:42

Kristianstadbaserade Bobcat Sverige har säkrat ordrar på cirka 100 nya Bobcatmaskiner för Ramirent och Renta Sverige. Ordern från Ramirent kan vara den största för Bobcat på den svenska marknaden.

De nya Bobcat-minigrävarna (1-5 ton) och kompaktlastarna levereras kontinuerligt till Ramirent och Renta.  “Leveranser av nya Bobcatmaskiner startade under andra kvartalet och äger rum på rentaldepåer över hela landet”, säger Göran Andersson, vd Bobcat Sverige. “Den svenska marknaden ser relativt ljus ut, även under coronavirustider, med många som försiktigt blickar framåt igen. Den senaste tidens osäkerhet på marknaden har varit bra för rentalverksamheter då företag tenderar att hyra mer utrustning under dessa omständigheter.”

Ramirent har många butiker hela vägen från Trelleborg till Kiruna. Sverige är en del av ett stort Ramirentnätverk i nio länder i norra och östra Europa, med totalt runt 3200 anställda och 300 kundcenter. Ramirent ägs av Loxam Group.

Renta Sverige, som är en del av finska Renta Group Oy, har runt 70 depåer över hela landet och erbjuder uthyrning och komplett service. De erbjuder också tjänster inom platsanläggningar, byggnadsställningar och väderskydd, samt tjänster direkt på arbetsplatsen såsom tillfällig installering och planering inom VVS.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×