CMC lanserar förnyad serie på Vertikal Days

Publicerad 1/9 kl. 15:13

CMC lanserar sin förnyade F-serie på den brittiska lift- och accessutrustningsmässan Vertikal Days. Seriens egenskaper har förbättrats och dess omfattande standard- och tillvalsutrustning har berikats, enligt CMC.

De viktigaste nya funktionerna inkluderar snabbkopplingar; trycksatt bränsletank; elektrohydraulisk distributör; nya motorer; och en ny fjärr-/radiokontroll. Snabbkopplingar möjliggör omedelbar anslutning och urkoppling av slangar i en hydraulkrets med en enda manuell rörelse, vilket ger snabbhet och flexibilitet vid installationen och säkerställer att det inte blir några hydrauloljeläckor på grund av trasiga eller felaktigt åtdragna kopplingar. CMC är enligt dem själva den första spindelliftstillverkaren som använder snabbkopplingar, som redan är standard på modellerna S19HD, S22HD och S23.

Tack vare den trycksatta hydraulkretsen sugs inte luft och skräp in i tanken från utsidan. Kretsen är sluten och frånvaron av skräp i systemet garanteras, enligt CMC.

De hydrauliska kontrollerna har konstruerats för att inkludera automatisk stabilisering och dubbel hastighet som standardfunktioner. Dessutom finns nu Kubota-motor- och hybridversioner som tillval.

Alla modeller i den nya F-serien är hanterbara genom en ny fjärrkontroll som standard. Denna kan omvandlas till en trådlös radiokontroll genom att köpa ett speciellt kit som innehåller en sändare, två utbytbara uppladdningsbara batterier och en laddstation för det andra batteriet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×