CMC släpper två nya liftar på Bauma

Publicerad 1/12, 2022 kl. 12:10

CMC har uppgraderat prestandan för två av sina plattformar. De nya modellerna är S27 och S30 och är båda utrustade med dubbel lateral utsträckning plus fock.

De når arbetshöjder på cirka 27 respektive 30 meter, två meter högre än S25- och S28-modellerna som de ersätter. Räckvidden är en av den bredaste i sin klass och har utökats med 1,40 meter, vilket gör den till den största någonsin.

Utöver detta, precis som de andra medlemmarna i DP- serien (Double Performance), erbjuder de två liftarna hög prestanda som god manövrerbarhet som garanteras av ett automatiskt styr- och kontrollsystem som är mycket avancerat rent tekniskt samt enkelt och intuitivt. Liftarna är dessutom enkla att transportera tack vare den låga vikten på grund av valet av högpresterande material och kompakta dimensioner som tillåter passage genom en standarddörrar. Liftar erbjuder också maximal effektivitet och tillförlitlighet under alla arbetsförhållanden tack vare flera stabiliseringsområden, som hanteras av självkontrollsystemet, CMC. Liftarna erbjuder även god räckvidd i sidled även med minskat stabiliseringsområde. Detta är bara några av egenskaperna hos de två nya liftarna i CMC-familjen.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×