Cramo ansluter sig till IPAF

Publicerad 29/10, 2019 kl. 16:03

Maskinuthyraren Cramo ansluter sig till branschorganisationen International Powered Access Federation, IPAF, som arbetar för säker och effektiv användning av mobila plattformar.

“Cramo har gått från styrka till styrka och organisationen är en av de ledande liftuthyrarna på nyckelmarknader i hela Europa”, säger Kent Boström, IPAF:s representant för Norden och Baltikum. ”Man har ett starkt fokus på kundservice och säkerhet; en perfekt passform med IPAF:s etos.”

Boström fortsätter: ”Jag är både glad och stolt över att Cramo har beslutat att gå med i federationen. Vi på IPAF ser fram emot att arbeta tillsammans med Cramo för att främja en säker och effektiv användning av mobila arbetsplattformar vid arbete på höjd.”

“Cramo betjänar cirka 150 000 kunder genom cirka 300 depåer över 11 marknader, med ett komplett utbud av maskiner, utrustning och relaterade tjänster”, säger Martin Holmgren, SVP Fleet Manager på Cramo. ”Företaget har en solid marknadsposition på alla viktiga marknader och har ett starkt fokus på sina kunder.”

Holmgren tillägger: “IPAF arbetar aktivt genom många kommittéer runt om i världen och lyfter bland annat upp relevanta branschfrågor till myndigheter. Cramo är stolt över att vara en del av en organisation som främjar säker och effektiv användning av mobila arbetsplattformar.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×