Den lättaste och mest portabla arbetslampa

Publicerad 5/3, 2019 kl. 12:12

Milwaukee utökar nu sortimentet av arbetsbelysning med lanseringen av en ny M12 arbetslampa på stativ. Lampan är idealisk för yrkesproffs som redan använder M12-systemet, entreprenörer och andra professionella användare som behöver en bärbar lösning som fungerar väl i mindre utrymmen.

M12 arbetslampans vridbara huvud kan dras ut till en höjd på 1,72 m och vridas 210° vertikalt eller 270° horisontellt för uppåtriktat ljus eller för att minimera skuggbildning när ljuset riktas nedåt. Ihopfälld är arbetslampan endast 0,91 m lång – nästan halva längden och vikten av Milwaukees M18 arbetslampor på stativ.

Arbetslampan erbjuder upp till 10 timmars kontinuerlig drift med ett M12 6,0 Ah batteri (batterier säljs separat). För oslagbar belysning är lamporna utrustade med TRUEVIEW teknik. Denna avancerade LED- teknik och optiska konstruktion levererar jämn ljusspridning och optimerad färgtemperatur för god belysning av detaljer med naturlig färgsättning för ökad produktivitet.

Arbetslampan är konstruerad för tuffa förhållanden och har en hållbar och stöttålig polykarbonatlins som erbjuder överlägsen slaghållfasthet. De slagtåliga förstärka stativbenen och den låga tyngdpunkten ger hög stabilitet som minskar tipprisken.

Den nya M12 arbetslampan på stativ är kompatibel med branschens största batteridrivna kompaktsystem som numera omfattar fler än 75 professionella lösningar med fokus på kraft, produktivitet och bärbarhet.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×