EdmoLift blir nordisk och baltisk generalagentur

Publicerad 16/11 kl. 10:11

EdmoLift är en av de ledande tillverkarna inom saxlyftbord, pallhanteringsprodukter och hjälpmedel för materialhantering.

Företaget strävar ständigt efter att erbjuda kunderna smarta, kvalitativa lösningar med bred användning. Genom samarbetet med UpDinamic kan EdmoLift ytterligare stärka produktutbudet och erbjuda marknadsledande godshissar för att hantera tunga lyft mellan två eller flera våningsplan.

UpDinamic grundades 2006 i Italien och är idag en framstående tillverkare av högkvalitativa godshissar. Sedan starten har de utvecklat lösningar för effektiv och säker godshantering som används inom en rad olika branscher, inklusive logistik, tillverkning, automotive med flera till över 30 länder världen över.

Martin Westin som är ansvarig för EdmoLifts trade-produkter betonar fördelarna med samarbetet:

”Vi är glada över att ingå samarbete med UpDinamic. Deras expertis gällande godshissar kompletterar vårt befintliga sortiment perfekt. Genom att erbjuda UpDinamics godshissar kan vi möta våra kunders behov ännu bättre och bredare”, säger han.

EdmoLifts erfarenhet av saxlyftbord i kombination med UpDinamics erfarenhet av godshissar gör det till en bra matchning med breda och inarbetade säljnätverk.

Dessutom delar företagen liknande värderingar och arbetssätt. Sara Saltini, International Sales Manager på UpDinamic berättar:

”Redan från början har vi sett goda synergier och delar samma syn i många frågor. Exempelvis när det kommer till kvalitet, försäljning och arbetssätt. Vi har höga förväntningar på samarbetet och ser fram emot att komma igång”, säger hon.

EdmoLift vill kunna erbjuda kunderna kompletta lösningar för alla deras materialhanteringsbehov. Tillsammans med UpDinamic kan man nå en bredare kundbas på flera olika marknader och områden. Båda företagen ser framtida möjligheter och tillväxtpotential genom att marknadsföra dessa och nå ut i befintliga segment men även nya där EdmoLift inte har agerat förut.

www.edmolifts.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×