EGO återförsäljare i Karlstad

Publicerad 1/9, 2023 kl. 14:26

Kommer du till Karlstad och letar efter motorcyklar är chansen stor att du kommer åka förbi Gjuterigatan som lokalt kallas ”motorcykelgatan”.

rlsson som en spinn-off på hans intresse för att bygga om och skapa specialanpassade motorcyklar. I butiken finns en blandning av cross/enduro, Street/offroad, Rally, Fyrhjulingar och inte minst EGO POWER+. Grönytemaskinerna skapar en bredare produktmix och utbud till kunderna som kommer in. Främst är det kunder som tittar på Fyrhjulingarna som är intresserade av trädgårdsmaskiner.

Fredrik ha själv testat flera av EGOs maskiner och spontant säger han; Z6 åkgräsklipparen klipper fantastiskt bra. Gräsmattan har aldrig varit så fint klippt. Det är ju inte endast gräs och grönt som EGOs maskiner lämpar sig för. När det kom överraskande snöfall var fastighetsskötare utanför och använde en bensindriven lövblås. Det väsnades mycket och Fredrik tog med sig EGOs lövblås ut och bad dem prova den i stället. Fastighetsskötarna gav någon kommentar, om vad det här skulle vara bra för, en lätt liten plastig leksak? När de testat EGOs lövblås och den enkelt blåste med betydligt mer kraft och samtidigt lät avsevärt mindre var de imponerade.

Att se att Fredrik har ett genuint intresse för maskiner är enkelt, han gillar att hitta bästa lösningen till sina kunder och vi på FLEX Scandinavia är tacksamma för det engagemanget han visar. EGOs trädgårdsmaskiner har en kunnig återförsäljare i Carlssons Motor, Karlstad.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×