Ergonomisk arbetsställning med FLEX nya Giraffvagn

Publicerad 5/3, 2019 kl. 12:40

FLEX Giraffvagn GM 340 är en ergonomisk och mobil arbetsstation som passar FLEX Giraffer och dammsugare. Giraffvagnen möjliggör kontinuerlig användning utan någon effekt av maskinens vikt.

Framförallt underlättar GM 340 vid slipning av stora ytor då den avlastar armar och axlar och ger en bekväm arbetsställning, vilket bidrar till minskad trötthet och ansträngning samt en behaglig arbetsmiljö.

Giraffvagnen har en tippbar verktygsaxel (90° i båda riktningarna) inkl. den vridbara leden för optimal rörelsefrihet, anpassar sig till tak och väggar för en perfekt finish på lutande ytor. Optimalt kontakttryck av slipytan tack vare en gasfjäder.

För säker plats för FLEX dammsugare sitter en viktoptimerad bottenplatta. Giraffvagnen har en stabil och robust ram och det bromsade styrhjulet av hög kvalitet ger enkel och exakt styrning, rullar lätt över smuts och andra föremål. Stora gummihjul ger bästa möjliga stabilitet och rörlighet på arbetsplatsen. Extra skydd på hjulnaven för att skydda mot skador på väggar. Vagnen är enkel att transportera mellan olika jobb då den är hopfällbar och arbetshöjden kan justeras utan verktyg.

Anslutning för elverktyg via 2 st uttag 230 V/CEE, kabelvindan och slanghållare för säker transport och god ordning under arbete. Snabb montering och demontering utan verktyg tack vare snabblås.

www.starkearvid.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×