Eyzee investerar i två Bronto-arbetsplattformar

Publicerad 19/4, 2022 kl. 07:26

Det Londonbaserade fönsterputsbolaget Eyzee Cleaning Solutions Ltd. investerar i två nya Brontos till deras urval av arbetsplattformar. En ny S38XDT ska levereras under 2022 och en S47XR i maj 2023.

När Eyzee Cleaning Solutions startades 2015 bestod verksamheten av en liten skåpbil som kördes runt för att städa hus i ett litet lokalområde. När verksamheten växte köpte de sin första arbetsplattform. ”Med mycket beslutsamhet hos mig själv och mitt teams stöd med deras konsekventa hårda arbete och expertis är Eyzee Cleaning Solutions Ltd. nu ett väletablerat företag med mycket tillväxt”, säger Steve Smith, vd och grundare Eyzee Cleaning Solutions.

Eyzees första enhet var en begagnad Bronto S34MDT. Även om den gamla S34MDT fungerade bra enligt Bronto Skylift var det snart dags att uppgradera till en ny Bronto S47XR. Idag har Eyzee Cleaning Solutions 15 anställda som består av utbildade fönsterputsare och de verkar på en mängd olika kontorsbyggnader, lägenheter och arenor. Nu lägger de till ytterligare två Brontos till deras urval av arbetsplattformar. De har lagt en beställning på en ny S38XDT som ska levereras senare under 2022 och en annan S47XR för maj 2023. Service och produktsupport görs lokalt av Bronto Skylifts mångåriga partner, CPS Lift. ”Vi är i det stadiet där det inte är tillräckligt att förlita sig på en maskin för Eyzee Cleaning längre. Vi gillar att arbeta med Bronto och CPS. De hjälpte oss att välja rätt maskin för uppgiften och vår verksamhets behov. Det är ett pålitligt varumärke och det övergripande samarbetet och stödet vi får är enastående.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×