Fler OEM-tillverkare bekräftade

Publicerad 6/3 kl. 14:46

Mässorna i Nederländerna den 6-8 juni kommer att vara en ”one-stop-shop” för uthyrning av utrustning, som visar upp det senaste inom flygplattformar, kompakt anläggningsutrustning och uthyrning av IT.

Nästan 200 leverantörer kommer att ställa ut på International Rental Exhibition (IRE) och det viktiga internationella evenemanget-utrustning APEX i MECC Maastricht, Nederländerna. Så många som runt 120 utställare på APEX och 80 utställare på IRE kommer att finnas på MECC Exhibition and Convention Centre. Mässorna kommer att förse besökarna med ett komplett sortiment av liftar, arbetsplattformar, bygghissar, kompakt anläggningsutrustning, hjälpmedel och IT-lösningar för uthyrning. Många företag kommer att visa sin senaste batteridrivna utrustning och verktyg. Några exempel på utställare vid APEX är Dingli, Genie, JLG, Haulotte, Holland Lift, Manitou, Riwal, Ruthmann, Skyjack, Snorkel, Versalift, XCMG med flera.

Några exempel på utställare på IRE-mässan är Atlas Copco, Case Construction, Ditch Witch, Generac, Hitachi, JCB, Kaeser, Trackunit, Volvo CE och Yanmar CE. IRE och APEX 2023 kommer att samlokaliseras med European Rental Association Convention den 7 och 8 juni, inklusive European Rental Awards den 7 juni.

Eventen hölls senast 2017, efter att ha ställts in 2020 och 2021 på grund av pandemin. Tony Kenter, VD för Industrial Promotions International B.V (IPI), som organiserar utställningarna tillsammans med KHL Group, sa att program och format för utställningarna är aktuellt i ljuset av nuvarande globala utmaningar.

”Mässorna och konferensen kommer att hjälpa uthyrningsföretag och entreprenörer som hanterar övergången till utrustning med låga utsläpp.” På en bekväm plats kommer APEX och IRE att ge utrustningsköpare den perfekta ögonblicksbilden av vad som är tillgängligt. Samtidigt kommer IRE att visa upp den senaste digitala tekniken, inklusive telematiklösningar och programvara för hyreshantering, som håller på att bli viktiga verktyg för dagens uthyrningsföretag och entreprenörer.”

MECC-lokalen har genomgått en treårig renovering på 50 miljoner euro för att uppgradera och utöka sina faciliteter. Anläggningen har nu en modern stil och är designad för att vara lättnavigerad för besökare.

MECC är lättillgängligt med bil, tåg, buss och flyg och gratis pendelbussar kommer att köra till MECC från Bryssel Zaventem flygplats och Düsseldorf flygplats. Tidtabeller finns på www.ireshow.com och www.apexshow.com

Resenärer som anländer till Amsterdam Schiphol flygplats kan slutföra resan till Maastricht med tåg.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×