FlexiClick 12 V

Publicerad 5/9, 2019 kl. 12:13

Bosch utökar FlexiClick 12 V-serien och lanserar nu mångsidiga borrskruvdragaren GSR 12V-35 FC Professional. Verktyget är utrustat med en borstlös och underhållsfri motor som effektiviserar arbetet och förlänger verktygets livslängd.

Med fyra tillsatser erbjuder borrskruvdragningssystemet flexibilitet. Bosch är dessutom den enda tillverkaren som erbjuder en vinkeltillsats som går att kombinera med resterande tillsatser och totalt finns åtta konfigurationsmöjligheter. Tack vare en magnetisk bithållare går det även bra att arbeta utan tillsats. För ökad komfort har verktyget även utrustats med en bältesklämma och softgripyta.

GSR 12V-35 FC är med sina 115 mm den kortaste batteridrivna borrskruvdragaren i sin klass. Den arbetar 35 % snabbare än sin föregångare och har en maximal skruvdiameter på åtta millimeter för ett brett användningsområde. Till verktyget finns fyra tillsatser som ansluts med hjälp av FlexiClick-fästet. Ett ljudligt ”klick” och en indikator på tillsatsen bekräftar när allt är korrekt sammankopplat.

Bithållaren GFA 12-X har ett sexkantigt fäste med bitlås vilket gör att bits inte kan lossna oavsiktligt. Med denna tillsats blir verktyget endast 144 mm lång.

Borrchucktillsatsen GFA 12-B har en Auto-Lock-funktion och fungerar med en borr på upp till tio millimeter. Med borrchucken blir borrskruvdragaren inte mer än 162 mm lång och fungerar därmed bra vid arbete i trånga utrymmen.

Excentertillsatsen GFA 12-E möjliggör kantnära skruvdragning med hög precision. Den har unika justeringsmöjligheter med 16 arbetspositioner som kan ställas in utan att tillsatsen behöver lossas från borrskruvdragaren. Även vinkeltillsatsen GFA 12-W har samma justeringsmöjligheter och har ett mått på 61 mm.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×