Förändring av ägarbilden i Carlsson & Co

Publicerad 29/10, 2019 kl. 15:24

Från och med 2 september överlåter Björn Carlsson sina 50 % av Carlsson & Co AB till Sebastian Andersson och Henrik Terho Karlsson som kommer att driva företaget tillsammans med Magnus Carlsson.

Björn Carlsson väljer att lämna företaget och ser framemot att gå vidare mot nya mål och utmaningar. ”Livet är kort och det är viktigt att allt känns rätt och att man drar åt samma håll”, säger Björn. ”Det har varit en fantastisk resa att bygga upp detta i mer än ett kvarts sekel i med och motgång, men allt har sin tid”, säger Björn som är stolt över att ha medverkat till att bygga upp detta trots sin grava synskada (LHON) sedan 1988. ”Jag tackar kunder, kollegor, leverantörer och vänner för dessa år och önskar de nya delägarna lycka till i framtiden.”

Carlsson & Co AB startades av bröderna Björn och Magnus Carlsson 1993. Företaget är generalagent för flera europeiska bygg- och entreprenadmaskiner samt återförsäljare för ett antal produkter. Kunderna är inom bygg, entreprenad och uthyrare från hela Sverige.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×