Förbättrad giraff från Flex

Publicerad 10/10, 2018 kl. 12:27

Innovationen av Giraff GE 7 med kardanknutsmonterat sliphuvud ger stor flexibilitet och optimal anpassning för slipning av väggar, tak och golv med det utbytbara huvudsystemet. Användaren kan välja mellan fyra olika sliphuvuden: roterande, friroterande, rund eller triangulär. En stor nyhet och förstärkning för användaren är det friexcenterroterande sliphuvudet.

GE 7 är utrustad med det innovativa utbytbara sliphuvudet som enkelt fästs eller avlägsnas, snabbt och enkelt byts de olika sliphuvudena med bara ett klick. Användaren kan välja mellan olika sliphuvuden vilket gör att man snabbt kan anpassa verktyget till olika krav och utförande som arbetet fordrar. Det runda sliphuvudet tillåter användare att slipa ytor men skapar nästan inget damm i processen. Kantsegmentets sliphuvud gör det möjligt att arbeta nära kanterna och man sparar arbetsamt och kostsamt arbete. 

Ännu en utveckling är det triangulära sliphuvudet som verifierar att det vibrerar ännu mindre när man arbetar i kanter och hörn. Kulmen av denna innovation är friexcenterroterande sliphuvudet som har skräddarsytts för att möta marknadens krav. Den förbättrade gimbalfästet för sliphuvudet ger större manövrerbarhet och gör det lättare att använda verktyget i trånga hörn.

GE 7 överraskar med sin låga vikt - 1,6 kg mindre än sin föregångare, WST 700, och har en effekt på 700 watt. Maskinen gör arbetet mindre ansträngande då den har en optimalt placerad tyngdpunkt och en välutvecklad ergonomisk design vilket gör den till en lätthanterad, användarvänlig och lätt maskin. Dessutom är den lätt att styra tack vare optimal balans mellan motor och sliphuvud. En redesign av växellådan leder till en enorm ökning på den flexibla drivaxelns livslängd. GE 7 är försedd med konstant varvtal, mjukstart, dammskyddad strömbrytare och varvtalsreglering med justerhjul. GE 7 finns för leverans sedan augusti 2018.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×