Frisk fläkt bland 18-Volts maskinerna

Publicerad 5/3, 2019 kl. 12:19

FLEX lanserar en borstlös 18V-blåsmaskin, BW 18.0-EC. Blåsmaskinen är den senaste i raden av batteridrivna maskiner och blir ytterligare ett mycket användbart verktyg i FLEX befintliga 18V-verktygsplattform.

BW 18.0-EC är ett utmärkt verktyg för att städa och blåsa rent på arbetsplatsen t. ex. efter kapning och är perfekt för renblåsning av arbetsstycken och maskiner och andra platser där det är svårt att nå in för att städa. Även bra för att blåsa torrt efter tvätt av motorer, redskap och motorcyklar m m.

Blåsmaskinen BW 18.0-EC är utrustad med en kraftfull EC motor och ett intelligent elektroniskt styrsystem vilket förlänger livslängden samt ökar effektiviteten. Den kan justeras i tre olika hastighetsinställningar där den maximala lufthastigheten är 80 m/s och max. luftvolym är 3,1 m³/min. Hastighetsbrytaren är utrustad med låsfunktion, avtagbara blåsrör samt munstycke vilket gör det enkelt att förvara maskinen när den inte används.

Blåsmaskinen BW 18.0-EC har dessutom stor potential för hemmabruk då en medföljande adapter med matchande munstycke för att med enkelhet blåsa upp t.ex. en gummibåt eller luftmadrass m m. Det ergonomiska handtaget med softgrip är utformat så det gör arbetet enkelt och bekvämt. BW 18.0-EC är en lätt maskin som bara väger 1,2kg, utan batteri.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×