GEDA 200 Z får fotfäste i Japan

Publicerad 29/10, 2019 kl. 15:54

Nu öppnas dörren till den japanska marknaden för den tyska hisstillverkaren GEDA i och med deras GEDA 200 Z.

Tillsammans med bl a Nisso Industries Co. Ltd., ett Tokyobaserat företag som specialiserar sig på tillverkning, försäljning och uthyrning av byggutrustning, har GEDA-Dechentreiter GmbH & Co. KG färdigställt sitt första projekt på den japanska marknaden med den nya materialhissen GEDA 200 Z.

GEDA 200 Z har visat sig vara en tillgång för arbete med byggnadsställningar och vid transport av byggmaterial till byggarbetsplatser över hela Japan, i såväl prefekturerna Iberaki och Akita och i storstäderna Tokyo, Osaka och Fukuoka. Totalt har 48 GEDA 200 Z-hissar tagit turen över till Japan.

“Med ett ständigt öga på marknaden, är ett av våra främsta mål att erbjuda våra kunder globala, lämpliga arbetslösningar för höga höjder baserade på deras marknadskrav”, säger Kazimierz Wasilczyk, Regional Sales Manager GEDA.

Den kompakta och lätta materialhissen är enkel att sätta upp direkt från plattformen och har ett patenterat, snabbt låssystem i sina stegsektioner. Basen och plattformen på GEDA 200 Z behöver en yta på 1,5 x 1,5 m. Plattformen kan vridas 90 grader till höger och vänster. Med en lastkapacitet på 200 kg och en lyfthastighet på 25 m/min, når GEDA 200 Z en lyfthöjd på upp till 35 m. Materialhissen är designad för enkelt underhåll och reparation, snabb set-up och en effektiv materialtransport.

Även GEDA Maxi 120 S har börjat användas på arbetsplatser. Enligt Wasilczyk kommer GEDA BatteryLadderLIFT vara den senaste innovationen från GEDA att anlända till Japan.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×