Bodel Blom, Ordförande Hyreskedjan.

Goda nyheter

Publicerad 30/5, 2018 kl. 10:19

Bästa medlemmar och läsare

Den här gången har vi några glädjande och även viktiga nyheter.

  • Johan Svedlund, Ordförande Swedish Rental Association.

Den första är naturligtvis att våren eller snarare sommaren har gjort sitt intåg. Och det ger sån energi! Alla nöjda människor på stan som plötsligt finns där i parker, gångbanor och på uteserveringar. 

Den andra nyheten är att vi har tagit våra första steg mot en gemensam branschförening. Vi har skapat ett SME-utskott i SR som representeras av styrelsen i Hyreskedjan för att tillvarata de mindre och medelstora företagens intressen i branschen. Hyreskedjan är även representerade i styrelsen hos SR. Vi har haft vårt första gemensamma möte i Skärholmen med över 100 deltagare från föreningarna och våra partners. Vi hade viktiga gemensamma punkter kring GDPR (den nya dataskyddsförordningen), utvecklingen av vår säkerhetsinfo PSI och sist en tankeväckande säljföreläsning. Toppades med mycket mingel och god middag.

Den tredje nyheten är att vi kommer att ha ett gemensamt höstmöte. Där står vibrationer och skador av dessa från verktygsmaskiner i fokus. Vi fortsätter här att utveckla vår PSI som informationsbärare och promota kännedom och användning av dem.

Den fjärde nyheten är att SR strax är färdiga med sin nya hemsida. En sida som ska vara mer användarvänlig och informativ. Vi satsar här med att komma ut med info om det pågående arbetet och också att vara en bas för information och kunskap för senare tillfälle.

Med detta sagt har vi en spännande tid framför oss!

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×