Häggblads första teleskoplastare en Manitou

Publicerad 7/4, 2020 kl. 15:16

När Cay Häggblad skulle investera i sin första teleskoplastare för företaget valde han en Manitou MLT 625-75H. Flexibiliteten och den kompakta storleken har varit några av faktorerna som övertygat.

Cay Häggblad driver sedan två år tillbaka Häggblads Entreprenad & Service i Linköping och för drygt ett år sedan investerade han i sin första teleskoplastare i form av en Manitou MLT 625-75H.

“Jag hade kört mycket Manitou innan som anställd så jag visste att de har bra kvalitet”, säger Cay Häggblad. ”Det är dessutom en maskin som är liten och smidig vilket passade mina behov.”

Cay Häggblad arbetar på olika byggen, men också direkt mot privatpersoner. Ibland arbetar han som inhyrd maskinförare, men ofta kör han i sin egen maskin. Han var i behov av en maskin som klarade olika arbetsuppgifter och som inte var för stor. Efter att ha använt sig av MLT 625-75H i drygt ett år, med ungefär 800 timmar på mätaren, är Cay nöjd. Han rekommenderar den till andra företagare i en liknande sits som han själv, därmed inte sagt att nästa maskin blir en Manitou.

“Jag kommer nog att investera i en grävmaskin också på sikt”, säger Cay Häggblad. “Trots att Manitou MLT625-75H är en väldigt flexibel maskin så har den sina begränsningar där”, avslutar han med ett skratt.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×