HiKOKI introducerar ny 36V MULTI VOLT kombihammare

Publicerad 1/4 kl. 16:40

HiKOKI lanserar en ny kombihammare som uppfyller kraven för kraftfull prestanda på en arbetsplats, 36V DH36DMA.

Den nya kombihammaren är en mycket stark maskin med stor kapacitet och ingår i MULTI VOLT plattformen.  

DH36DMA har SDS-max fäste som förenklar verktygsbytet med 12 olika inställbara vinklar. Hög borrsjunkhastighet och mejslingsprestanda med 40 mm kapacitet i betong och 105 mm med kärnborr. Inställbar hastighetsreglering i fyra steg och ”Reactiv Force Control” (RFC) som motverkar vridning i arm om borren kör fast. Kombihammaren har låga vibrationsnivåer och antivibrationshandtag som reducerar vibrationerna ytterligare. 

Det medföljande MULTI VOLT-batteriet (BSL36B18) är ett ”smart batteri” som växlar om automatiskt mellan två voltklasser, 36V och 18V och har en max uteffekt på hela 1.440W vilket är en verklig utmanare till nätdrivna verktyg.

Den unika plattformen av MULTI VOLT 36V batteriverktyg ändrar förutsättningarna om vad som är möjligt på arbetsplatsen genom att erbjuda samma effekt som ett nätdrivet verktyg men med flexibiliteten som en batteridriven. 

Nätdrivna verktyg har i regel mer kraft än sladdlösa, ända till nu.

HiKOKIS 36V MULTI VOLT plattform ger den kraft som behövs för att öka produktiviteten och effektiviteten, oavsett om verktygen används som batteridrivna eller nätdrivna. Vid användning av MULTI VOLT 36V hybridadapter, som inom kort lanseras, kan kombihammaren användas som nätdriven – både direkt i 230V uttag eller från ett elverk med liten eller ingen strömförlust tack vare HiKOKIS kolborstfria motorteknik.

Genom batteridrift slipper man sladden och får på så sätt en säkrare arbetsplats.

Samtidigt kan man välja nätdrift när man behöver mer kraft för applikationen eller har en stationär arbetsplats.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×