Holländska Meijmat investerar i Sennebogen

Publicerad 16/6, 2020 kl. 15:34

Den holländska transportverksamheten Meijmat, som specialiserar sig på uthyrning av teleskop- och bandkranar till transport av betongkonstruktioner, investerar i Sennebogen för att möta efterfrågan på klimatneutrala lösningar.

Meijmat väljer Sennebogen som ledande maskinmärke i verksamheten och har hittills investerat i tre miljövänliga Sennebogenkranar.

”Flera och flera människor som bygger sina egna hus väljer en klimatneutral konstruktion”, säger Willem van der Meijden, direktör Meijmat. ”Efterfrågan på detta är mycket hög och därför är det nödvändigt för oss att kunna erbjuda hållbara lösningar. Med Sennebogen får vi ’grön effektivitet’ i form av bränslebesparing, energiriktig utnyttjande av maskinerna och en tyst arbetsmiljö.”

Den nyaste maskinen hos Meijmat är en Sennebogen 673 E teleskopkran. Den kraftfulla motorn klarar alla Steg V-krav, ger energibesparing genom att köra i Eco-mode med låga varvtal och är utvecklad med ett avancerat efterbehandlingssystem till utsläpp. Maskinen är kompakt, klar att användas vid ankomsten, erbjuder komfort för maskinisten och utmärker sig genom att exempelvis kunna flytta stora betongelement mellan existerande byggnader. Scantruck är generalagent för Sennebogen teleskopkranar i Sverige.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×