HTC 510 – enkelhet i en ny, större storlek

Publicerad 5/9, 2019 kl. 12:04

I januari 2019 lanserades en helt ny serie av golvslipmaskiner och stoftavskiljare med användarvänlighet och ergonomi i fokus.

Nu kompletteras Start & Grind serien med en ny maskinmodell – HTC 510 - och serien består nu av totalt fyra slipmaskinstorlekar och fyra stoftavskiljare.

HTC 510 är en kraftfull planetarisk golvslipmaskin med tre motroterande sliphuvuden, vilket gör maskinen mångsidig och lämplig för många olika applikationer. Maskinen kan användas till allt från golvsanering till slipning och polering av betong, natursten och trä. Maskinen finns som både enfas och trefas, från 2,2 upp till 4,0 kW och har en slipbredd på 515 mm.

En stor fördel med HTC 510 är maskinens sliphuvud som är helt dammtätt, hermetiskt tillsluten. Detta ger ett oöverträffat skydd från damm och fukt och ökar livslängden avsevärt på komponenterna inuti.

Precis som de övriga maskinmodellerna i serien så kan chassit på HTC 510 enkelt separeras (och vikas ihop) från motorn inför transport. En robust, stark, mångsidig och samtidigt ergonomisk instegsmaskin för golvsliparen som vill snabbt och effektivt slipa små till medelstora ytor.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×