HTC lanserar en ny maskinserie för enklare slipuppdrag

Publicerad 5/3, 2019 kl. 12:30

En komplett serie bestående av tre golvslipmaskiner, tre stoftavskiljare och en föravskiljare med fokus på ergonomisk design och användarvänlighet.

HTC – experten inom golvslipning – lanserar en ny serie mindre golvslipmaskiner och stoftavskiljare under konceptnamnet START & GRIND. Enkla, lätthanterliga maskiner i en robust design. Dessa instegsmodeller lämpar sig framförallt för golvsanering och klarar allt från kantslipning upp till slipning av medelstora ytor. Dessa modeller kommer ersätta den tidigare HTC Greyline-serien.

Maskinerna har utvecklats för sliparen som snabbt vill komma igång och inte har så mycket förkunskap, vilket gör dem väldigt lämpliga för uthyrningsmarknaden. Speciellt fokus har lagts på enkelhet vid transport och hantering samt användarens säkerhet. Slipmaskinerna har vikbart chassi vilket även går att separera från sliphuvudet och underlättar transport avsevärt. De är även utrustade med flytande kåpor som säkerställer bättre dammupptagning samt en timmätare som håller koll på hur länge maskinen använts totalt sett.

En stor nyhet är att alla stoftavskiljarna inte bara har HEPA H13-filter som fångar upp det finaste dammet utan även H-klassning, vilket är den högsta internationella standarden för provning av damm- och vattensugare.

Cathérine Königk, Head of Marketing HTC, sammanfattar sin bild av den nya serien:

“Vi är väldigt glada att kunna erbjuda våra kunder denna nya serie av praktiska och robusta instegsmaskiner. Vi vill förbättra upplevelsen av att slipa golv och det börjar redan vid transporten av utrustningen, till exempel med slipmaskinernas delbara chassin som lätt ryms i en vanlig personbil. Väl på plats ska det vara lätt att koppla ihop, köra igång och klara av jobbet. Tack vare deras höga prestanda och känslan av att man arbetar med kvalitetsmaskiner som dessutom har mycket hög säkerhetsstandard, är jag övertygad om att maskinerna kommer bli väldigt uppskattade av våra kunder.”

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×