Husqvarna introducerar ny kraftfulla borrmotorer, DM 400 och DM 430

Publicerad 24/2 kl. 17:05

Husqvarnas nya borrmotorer DM 400 / DM 430 är designade för grovhantering och tunga borrjobb, men de är också väldigt enkla att hantera oavsett arbetsförhållande. De är riktiga pålitliga arbetshästar, byggda för att göra operatören stolt över sitt arbete.

DM 400 och DM 430 är på 3,2kW och elektriska enfas borrmotorer. De nya borrmotorerna kombinerar såväl användarfunktion som stabilitet, och är dessutom utrustade med Husqvarnas nya inbyggda Connectivity – en utvecklad version av Husqvarna Fleet Services™.

Man ser skillnaden direkt. DM 400 / DM 430 har en ny design, ett tåligt aluminiumhölje som är anpassat efter borrning i hörn, samt ett praktiskt bärhandtag som även skyddar motorn vid hantering och transport.

“DM 400 / DM 430 är designade för grovhantering och tunga borrjobb" säger Håkan Pinzani, global produktchef för kärnborrningssystem på Husqvarna.

“Men de är också väldigt enkla att hantera oavsett arbetsförhållande. De är riktigt pålitliga arbetshästar, byggda för att göra operatören stolt över sitt arbete” förklarar han.

Användarfunktion och prestanda
Användaren kommer att känna igen typiska Husqvarna-funktioner såsom LED-indikatorn och SmartStart-knappen (halvfart). DM 400 / DM 430 är designade för att passa perfekt tillsammans med det nya DS 500-stativet. Den treväxlade växellådan gör det enkelt att justera varvtalet för borrdiamterar från 55 till 530 mm för DM 400 och 100 till 450 mm för DM 430.

Skapad för hårt arbete.
Inuti höljet är den luftkylda, kraftiga elmotorn byggd med en tillförlitlig design, konstruerad för att tåla hög belastning utan risk för

överhettning. Borrmotorerna är lätta att inspektera och serva. För att skydda motorn och växellåda om borrkronan fastnar, är

Husqvarna DM 400 / DM 430 utrustade med två oberoende system – en mekanisk slirkoppling och Husqvarnas elektroniska överbelastningsskydd, Husqvarna Elgard™

Inbyggd Connectivity.
Husqvarna DM 400 / DM 430 är utrustade med inbyggd Connectivity – en utvecklad version av Husqvarna Fleet Services. Connectivity samlar data och statistik över användarens Husqvarna-utrustnings tillstånd, däribland viktiga prestandavarningar. Tekniken tillåter även trådlösa uppdateringar för att säkerhetsställa att din maskin alltid har den senaste programvaran.

Husqvarna DM 400 kommer att finnas tillgänglig för beställning från februari 2020. Husqvarna DM 430 kommer att finnas tillgänglig för beställning från april 2020.

www.husqvarnacp.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×