Hydroscand lanserar SlangExpress MC

Publicerad 31/5, 2019 kl. 16:06

Hydroscand har totalt 70 slangservicebutiker i landet från Malmö i söder till Kiruna i norr. Dessutom finns Hydroscand SlangExpress-bussar över hela landet.

I de större städerna är tillgängligheten maximal, sju dagar i vecka dygnet runt. Tisdagen den 14 maj höll Hydroscand i Stockholm ett event där man visade sin nya tjänst, SlangExpress MC. Landets snabbast sätt att få sina slangar levererade och fixade med MC-ordonnans.  Man höll till hos Veho Bil på Smista Allé 42 i  Segeltorp sydväst om Stockholm.

Första steget blir att lansera tjänsten i Stockholm och sedan kommer tjänsten att spridas geografiskt, där behov finns. Planering pågår även för att lansera tjänsten i ytterligare ett antal av de 20 länder där Hydroscand finns representerade.

SlangExpress MC är en smart lösning för att kunna undsätta kunder även i svår terräng där servicebussarna inte kan ta sig fram. Det kommer även göra det möjligt för Hydroscand att korta inställelsetiderna till kunderna under rusningstrafik. Något som behövs i Stockholm där trafiken har stor påverkan på inställelsetiden.

“SlangExpress MC kommer att ge oss de verktyg vi behöver för att snabbt kunna hjälpa våra kunder med vanliga problem – även i Stockholms värsta rusningstrafik. Vi arbetar ständigt med att korta inställelsetiden och öka tillgängligheten för SlangExpress och detta är en av de åtgärder som vi har tagit för att utveckla tjänsten ytterligare”, säger Leif Clevesjö, konceptansvarig för SlangExpress på Hydroscand.

Motorcykeln kommer att vara utrustad med de vanligaste slangarna och kopplingarna. Det kommer även att utrustas med en slangpress och de verktyg som krävs för att kunna pressa och montera slang på plats hos kunden. Om något saknas kommer serviceteknikern på motorcykeln snabbt kunna hämta detta hos den närmaste av Hydroscands fem Stockholmsbutiker.

Vid eventet i Segeltorp bjöds kunderna på en italiensk buffé, pressen hade bjudits in och man visade dessutom upp två fulladdade slangservicebussar och så en slangservice-MC förstås.

www.hydroscand.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×