JLG meddelar om ny distributör i Sverige

Publicerad 6/3 kl. 13:29

JLG Industries, Inc., ett Oshkosh Corporation-företag och en ledande global tillverkare av mobila lyftplattformar och teleskoplastare, tillkännager en ny distributionspartner i Sverige och stängningen av sin anläggning i Sverige.

JLG har fattat beslutet att ändra sättet att leverera försäljning och service till kunder i Sverige, och enligt planerna kommer JLG att upphöra med sin svenska JLG-anläggning i Kungsängen senast den 31 mars 2023.

JLG har utsett Zip-Up Svenska AB till sin officiella distributörspartner för Sverige, för att möta behoven hos ett brett spektrum av slutanvändare samt uthyrningsföretagen på den svenska marknaden. Zip-Up, som grundades 1978, och med lokaler i Stockholm och Göteborg, är en av Sveriges mest välkända leverantörer av motordriven accessutrustning. Utnämningen av denna nya distributörspartner kommer att göra det möjligt för JLG att ge svenska kunder en fortsatt utmärkt supportnivå.

Med denna förändring kommer JLGs kommersiella och serviceverksamhet att skötas av Zip-Up i Sverige. JLGs övriga nordiska marknader kommer att fortsätta att betjänas av de befintliga JLG-distributörerna i respektive territorium.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×