JM Tower Hire satsar på Bronto

Publicerad 6/3 kl. 14:39

JM Tower Hire är ett australiensiskt rentalföretag inom arbetsplattformar, som erbjuder access inom olika branscher – från byggarbeten till skyltinstallation.

Företaget grundades 2006 av ägaren Jim Mullins, och deras nio anställda betjänar kunder i hela Victoria. JM Tower Hire började med en begagnad 32 meters arbetsplattform som använts av brandkår, och skaffade därefter en begagnad 47 meters arbetsplattform. Ändrade krav på arbetarskydd och kundernas efterfrågan skapade dock ett behov av ny utrustning. Då vände sig JM Tower Hire till Bronto Skylift.

JM Tower Hire köpte sin första Bronto för sex år sedan, och idag äger de fyra Bronto-liftar vilket utökar deras räckvidd till 61 meter. De erbjuder även extra funktioner som underlättar åtkomst till ett bredare utbud av arbetsplatser. Den rymliga arbetskorgen i kombination med materialvinscharna, som är fästa på varje plattform, gör det lättare att lyfta mer utrustning, enligt Bronto Skylift. ”Våra kunder fick reda på att vi köpte Bronto-maskiner och sade hur smidiga och robusta de är”, säger Jim Mullins, ägare JM Tower Hire.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×