Kaeser firar 100 år på Bauma med flera nyheter

Publicerad 1/4 kl. 12:54

Kaeser Kompressoren fyller 100 år i år. Under mottot ”Tradition and Innovation” kommer företaget att ha många höjdpunkter från sitt omfattande utbud av mobila kompressorer på Bauma.

När en stor årsdag sammanfaller med ett Bauma-år, kräver det något speciellt i Kaesers monter på mässan. Den Coburg-baserade tillverkaren kommer att presentera ett tvärsnitt av sina mobila kompressorer med flödeshastigheter från 1-46 m³ / min, drivna av diesel-, el- och bensinmotorer i 7,5 till 450 kW effektområde - från den kompakta M13-handen -kompressor till Kaesers bärbara kraftaggregat: den torra, oljefria M500-2.

Kaeser har också spännande innovationer i montern som den nyutvecklade M59. Tack vare sin lätta konstruktion väger denna 5-kubikskompressor mindre än 750 kg trots en lågemissionsmotor med ett dieselpartikelfilter och en stor bränsletank - till och med med tillval av efterföljande kylare . Det betyder att det kan bogseras utan överbroms och är lätt att hantera på byggarbetsplatser.

Besökare på mässan kommer naturligtvis att få förstahandsinformation om övergången av hela det europeiska produktutbudet till utsläppssteg V och den senaste produktlanseringen av 400V e-power-programmet. I samband med Bauma kommer Kaeser att vara redo att börja leverera den nya M255E med en kraftfull, energieffektiv IE4-elmotor på 160 kW.  Kaeser återfinns som vanligt i monter FM.708 / 15 + 17.

www.kaeser.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×