Kraftfulla och sladdlösa dammsugare

Publicerad 30/5, 2018 kl. 10:35

Bosch introducerar två kompakta och mycket kraftfulla sladdlösa dammsugare för professionella hantverkare: våt-/torrsugen GAS 18V-10 L Professional och torrsugen GAS 18V-1 Professional.

Båda modellerna tillhör Boschs 18 volts-system och ger en effektiv bortsugning som varar under en längre tid tack vare unika luftströmmar och dammsugarnas särskilda form. Vidare utmärker sig båda dammsugare genom sina transparenta dammbehållare som gör att dammnivån alltid är överskådlig. Behållarna är även enkla och snabba att montera samt tömma.

 

Lätthanterlig våt-/torrsug

GAS 18V-10 L Professional är en trådlös våt-/torrsug med lång körtid tack vare Rotational Airflow Technology och kan användas med ett fulladdat 6,0 Ah-batteri i upp till 24 minuter. Den är även lätthanterlig med sin vikt på 4,6 kg och enkel att transportera och använda på byggarbetsplatsen. Våt-/torrsugen utmärker sig också med sin höga luftströmseffekt på 24 liter per sekund. Den är den enda sladdlösa dammsugaren på marknaden som har denna typ av rotationsluftström och samtidigt en nettovolym på sex liter. GAS 18V-10 L Professional kan användas både på vått och torrt underlag och är certifierad för dammklass L.

 

Torrsugen för snabb slutrengöring

GAS 18V-1 Professional är en kompakt och lätt apparat som lämpar sig framför allt för snabb slutrengöring, t.ex. för att befria maskindelar och utrustning från spån eller borrhål från borrspån. Torrsugen är unik då den suger bort dammet i två steg. I det första steget filtreras det grövre dammet och samlas i en separat behållare, och i steg två filtreras det finare dammet. Detta resulterar i att en ren arbetsmiljö kan uppnås betydligt snabbare. Med förlängningsrör kan dammsuga-ren även användas som en golvdammsugare med ett golvmunstycke som effek-tivt suger bort trä-, plast- och metallspån. Det finns även tillhörande munstycken som möjliggör bortsugning av smuts i smala och svåråtkomliga områden.

 

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×