Lars Olin nyckelperson för Hyrställets nystart

Publicerad 1/11, 2012

Efter en period som vilande bolag har Hyrstället gjort en nystart med Lars Olin som affärsutvecklare och representant. Tanken är att betjäna uthyrande företag med byggnadsställningar, trall, väv och plast och annat som hör till för att uthyrarna, med bibehållen god ekonomi, skall kunna komplettera sin verksamhet och täcka större behov.

Lars Olin har en gedigen bakgrund med 30 år inom branschen.
– Initialt täcker vi huvudsakligen Sverige söder om en linje Jönköping-Kalmar, säger Lars. Vi ger gärna offert för projekt även längre norröver, men då måste det handla om rimligt stora projekt för att vi skall kunna vara med. Det finns en brytpunkt då transportkostnaden helt enkelt slår ut våra möjligheter att konkurrera. Den brytpunkten ligger vid 5–6 timmars körtid för leverans eller hämtning. Med våra materialdepåer i Hjärup och Sölvesborg täcker vi på ett utmärkt sätt Skåne, Halland, Blekinge samt stora delar av Småland och Västra Götaland. Och Själland inte att förglömma.
Hyrstället AB är ett uthyrningsföretag i Sydställningar AB-koncernen. Som ett komplement till basen i Sölvesborg och materialdepån i Hjärup öppnades i september ett försäljningskontor i Höllviken.
“På dagen når jag vilken som helst del inom den region vi bearbetar, om så krävs, och framför allt är jag tillgänglig dygnet runt på telefon. Den stängs aldrig av. Vi disponerar 5 egna chaufförer som ständigt rör sig i södra delen av landet för leverans dagen efter beställning”, säger Lars.
De samarbetspartners man har knutit kontakt med är Haki, som levererar byggnadsställningar och väderskydd. Vidare Geda med deras partners för leverans av hissar och vinschar. PCP som specialiserat sig på inplankning. PSP för kompletta väderskydd av nätarmerad polyeten och nät för fasader och tak. Sydställningar för montage och demontage. Ikano Bank och Wasa Kredit förhyrköp eller leasing. Inom kort avser Hyrstället att dessutom kunna knyta kontakter för leverans av valvskydd, olika former av tillträdesleder och byggstaket.
“Vi hälsar uthyrningsföretagen välkomna med sina förfrågningar och lovar ett professionellt omhändertagande”, avslutar Lars.
www.hyrstallet.se
Text: David Ehrenstråle

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×