Lyft & Byggmaskiner går in i Profuragruppen

Publicerad 29/5, 2019 kl. 16:30

Som ett led i generationsväxlingen inom Lyft & Byggmaskiner ingår från och med 23 april numera Lyft & Byggmaskiner i Profuragruppen.

Profuragruppen har en investeringsinriktning och portföljen som består av stor verksamhetsbredd, bla livsmedel, handel, logistik, husproduktion och fastighetsförvaltning och numera också maskinuthyrning.

Gruppen består av 19 rörelsedrivande verksamheter med knappt 1000 anställda och med en total omsättning på ca 2900 mkr. 

Profura går in i Lyft & Byggmaskiner med ett aktivt och långsiktigt ägande i form av affärsstöd, fokus och kapital. Deras utgångspunkt är att vara en bra delägare i sina verksamheter. Tydlighet, transparens och nära relationer är ledorden i gruppen.

“Profura har lång erfarenhet av att arbeta tillsammans med entreprenörer, familjeföretagare, företagsledare samt andra investerare som vill förverkliga högt ställda ambitioner. Av denna anledning ser vi mycket positivt på att få vara en del av Profuragruppen. Tillsammans kommer vi att rusta oss för framtiden och öka vår tillväxt för att fortsätta leverera kvalitet och service till våra kunder”, säger Helena C Larsson, Lyft & Byggmaskiner.

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×