Många nyheter från Swepac

Publicerad 1/4, 2019 kl. 17:07

På Bauma 2019 kommer tillverkaren Swepac presentera flera nya markvibratorer.

Först och främst introducerar man en ny generation av fram- och backgående plattor i intervallet 150-500 kg vilka kommer att lanseras under året. Först ut i den nya serien är FB 155, FB 270, FB 300 samt FB 515. 

De nya maskinerna har ny design samt nya funktioner baserade på synpunkter och önskemål från kunder. Det handlar till exempel om; enkel åtkomst till service och underhåll, elektronisk manöverpanel med en tydlig display, reducerade hand/arm-vibrationer samt programmerbar RFID-nyckel med dödmansgrepp. Som tillval finns en molnbaserad telematiklösning med GPS-tracker och inbyggt stöldskydd. Övervakning av relevanta maskindata underlättas liksom kontroll av körtid och optimering serviceintervaller. Liksom tidigare kommer Swepac också att erbjuda en kompakteringsindikator samt eluppvärmda handtag som tillbehör för vissa modeller.

 

Fler batteridrivna maskiner

Baserat på Swepacs patent för batteridrivna vibratorplattor lanserades förra året en 50 kg batteridriven platta, F 50B. På Bauma visar Swepac en batteridriven version av den populära “rundpaddan” som kommer att benämnas FR 100B. 

En annan nyhet blir den första fram- och backgående markvibratorn i sitt slag med batteridrift, den 200 kg tunga FB 200B. Batteridrivna maskiner fortsätter att vara ett växande segment och Swepac kommer att fortsätta sin utveckling av fler batteridrivna markvibratorer och produkter för betongbehandling. 

www.swepac.se

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×