Mässorna IRE och APEX arrangeras återigen i Maastrich

Publicerad 27/4, 2023 kl. 15:01

I juni är det åter igen dags för mässorna IRE (International Rental Exhibition) och APEX i Maastrich. Senast det var dags var 2017. Pandemin gjorde det omöjligt att arrangera mässorna under några år.

6-8 juni kommer att vara en ”one-stop-shop” för maskiner och utrustning för uthyrning, som visar upp det senaste inom liftar, arbetsplattformar, kompakt anläggningsutrustning och en rad andra produkter som passar utmärkt för maskinuthyrning.

 

Nästan 200 utställare

Nästan 200 leverantörer kommer att ställa ut på International Rental Exhibition (IRE) och det viktigaste internationella accessevenemanget APEX på anläggningen MECC Maastricht, Nederländerna. Så många som runt 120 utställare av arbetsplattformar och liftar ställer ut på APEX och ytterligare 80 utställare på IRE. Många företag kommer att visa sin senaste batteridrivna utrustningar och verktyg. Bland leverantörerna på APEX ställer bland andra Dingli, Genie, JLG, Haulotte, Holland Lift, Manitou, Riwal, Ruthmann, Skyjack, Snorkel, Versalift och XCMG ut. Utställare på IRE är exempelvis Atlas Copco, Case Construction, Ditch Witch, Generac, Hitachi, JCB, Kaeser, Trackunit, Volvo CE och Yanmar CE.

IRE och APEX 2023 kommer att samlokaliseras med European Rental Association Convention den 7 och 8 juni, inklusive European Rental Awards den 7 juni.

De två mässorna hölls som sagt senast 2017, efter att ha ställts in 2020 och 2021 på grund av pandemin.

Tony Kenter, VD för Industrial Promotions International B.V (IPI), som organiserar mässorna tillsammans med KHL Group, sa att program och format för mässorna var aktuella i ljuset av nuvarande globala utmaningar.

 

Investering i MECC

MECC-lokalen har genomgått en treårig renovering på 50 miljoner euro för att uppgradera och utöka sina faciliteter. Anläggningen har nu en modern stil och är designad för att vara lättnavigerad för besökare. MECC är lättillgängligt med bil, tåg, buss och flyg; och gratis pendelbussar kommer att köra till MECC från Bryssel Zaventem flygplats och Düsseldorf flygplats. Tidtabeller finns på www.ireshow.com och www.apexshow.com

Resenärer som anländer till Amsterdam Schiphol flygplats kan slutföra resan till Maastricht med tåg.

www.ireshow.com
www.apexshow.com

Nyhetsbrev

PDi TV

Info

×